Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyibe kerülnek a lombikprog...

Mennyibe kerülnek a lombikprogramhoz a gyógyszerek, injekciók, kezelések? El van záródva mind két petevezetékem.

Figyelt kérdés
A Kaáliba vagy a Budaiba mennénk. Melyik a jobb?
2010. ápr. 20. 10:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A Kaáliban mindenért fizetsz, az "államiakban" csak az injekciókért.

Úgyhogy nem mindegy, melyiket kérdezed.

2010. ápr. 20. 10:11
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
azt hallottam hogy havi több tízezer forint
2010. ápr. 20. 10:13
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Az árak nem havi adagokban érthetők, hanem beültetésenként vannak injekció és gyógyszer, kezelés árak.
2010. ápr. 20. 10:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy minden érdekelne. A doki a Budai meddősségit ajánlotta más valaki meg a Kaálit. Azt mondták, hogy a Kaáliban nem kell sokat fizetni. Nekem tuti lombik lesz,mert mindkét petevezetékem el van záródva. Nem tudom kire hallgassak, hova menjek. Ezért érdekelne mindenki véleménye,tapasztalata.
2010. ápr. 20. 10:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem én vagyok ebben, hanem az unokatesómék!Ők a szegedi Kaáliba járnak! Amiért fizetni kell az a tüsőérlelő injekci, a vitamin(femibion, amit ajánlanak) , meg a beülti után a méhnyálkahártyára gyógyszer, hogy ne vékonyodjon el!Ha jól emlékszem azt mondta Unokatesóm hogy egy beültihez a gyógyszerek, injekciók, kb 70-100E re jön ki nekik benzinnel együtt!Már 4szer voltak, de ebbig nem tapadt meg, sajna!
2010. ápr. 20. 10:39
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia!"Több mindentől függ. Pl, hogy hova jártok. A magán klinikák nagyon drágák, még a vérvételért is fizetni kell, csak az eljárás (inszem v. lombik) OEP támogatott. De vannak nagyon jó "ingyenes" centrumok is. (pl: Budai Meddőségi Centrum). Itt csak a gyógyszereket kell állnotok."

Nos ha olyan helyre mentek,akkor bizony kőkemény péneket kell kifizetned!Ez is nagyon sok mindentől függ,hogy mi a baj,a Te esetedben el van záródva a petefészek...,hát nem tudom!!

2010. ápr. 20. 11:37
 7/13 anonim ***** válasza:

Az államiban minden ingyenes, az útiköltséget is térítik, csak a magadnak beadandó gyógyszert, injekciót kell fizetned. Kb. 100.000 Ft beültetésenként.

A Kaáliról csak azt tudom, hogy barátaink mindenért fizettek: vérvétel, UH, stb. Ők nekünk ezt mondták.

2010. ápr. 20. 13:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen, a Kaáliban fizetni kell a vérvételért, stb, de ezeket meg lehet csinálni máshol is, sztk alapon, és akkor nem kerül pénzbe.

Ugyanúgy elfogadják azt is, csak ne legyen fél évnél régebbi a lelet.

2010. ápr. 20. 15:39
 9/13 A kérdező kommentje:
És a Budaiban is jók az orvosok?Értik a dolgukat gondolom! A dokim azt ajánlotta, de más meg a Kaálit. teljesen tanácstalan vagyok....
2010. ápr. 20. 16:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Én a BMC-s orvosokról csak jót olvastam. Mi most kezdtünk el oda járni, és emiatt nehezen is tudtam választani, mert az összes dokit dicsérték. Az tény, hogy ott minden futószalagon megy, az ember lelkével nem foglalkoznak, nincs rá idô. De ha ezt tudod magadban kezelni és eleve így állsz hozzá, akkor nem visel meg. (Pontosabban nem annyira.) De a Kaáliról is pont ezeket olvastam annó. Én amiatt választottam mégis a BMC-t, mert lehet, hogy nálunk esetleg esélyes az inszem. Azt tudom, hogy a Kaáliban az inszemes beavatkozás is kb. 40 ezer + a gyógyszerek. A lombik sajnos nem tudom, hogy van a Kaáliban. Egy ismerôsömnek az elsô lombik sikerült a BMC-ben és kb. 150 ezerben voltak nekik a gyógyszerek, szurik.
2010. ápr. 20. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!