Ha halvány rozsaszin a második csík?
Szerintem pedig ha a kerdezo szerint rózsaszín es nem szürke, akkor az is :)
Mostanában egyre gyakrabban latom gyk-n azt, hogy a valaszadok csak azért is azt írjak h negatív, szürke a csik, nehogy más jól erezze magát, ha mar a saját tesztjük negatív.( miközbena kerdezo tesztje persze pozi..). Szerintem örüljünk mások sikerének :)
Tény és való hogy a szerkesztett képen szürke a csík, előben pedig nagyon halványan de rózsaszín, sajnos csináltam még 1et az viszont teljesen negatív.
De akkor miért késik ennyit??
Ha te rózsaszínnek látod , akkor az is. A képen szürkének látszik.
Viszont az hogy egy másik teszt tök nega ... az arra utal, hogy ez akkor sajnos nem pozi .
De remélem nincs igazam !
Olyan 11 körül csináltam a másodikat, ami egyértelműen negatív volt ki is dobtam. Nem merem a homet, nem vagyunk rajta a gyerek témán
Nem tudom mi lehet velem, némi tüneteim is vannak , a teszt meg nega.
Ha a reggeli is csak halvány pozi, akkor ne várd, hogy ugyanaz nap délelőtti pozitív lesz...
Várj legalább 2-3 napot az ismétléssel. Amúgy azt írtad, hogy nem vagytok rajta a baba témán. Akkor végül is védekeztek, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!