Így hogy hőmérőzzek?
Szeretnénk a férjemmel gyereket válalni. 3hónapja vagyunk rajta a babaprojekten de sajnos még nem jött össze. Nem vagyok még kétségbe esve, mert fiatalok vagyunk, de azért furdal a kiváncsiság, h van-e peteérésem.
Az lenne a kérdésem, h aki éjszakai műszakban dolgozik ő, h oldja meg a hőmérőzést? Azt olvastam, h mindig ugyan abban az időpontban kell mérni mielött az emberlánya kikell az ágyból..
De így, h csináljam? Előre is köszönöm a segítséget!
Sajnos ez a módszer váltakozó műszak mellett nem működik.
Én a helyedben tényleg hagynám még, egy évi próbálkozás után érdemes menni kivizsgálásra, ha addig nem jön össze.
Ovuteszttel amúgy próbálkozhatsz, de a tüsző megrepedését azzal sem lehet megállapítani, csak hogy hormonváltozás van-e jókor, jó időben.
Igy sehogyan. Ha csak peteeresrol szeretnèl meggyozodni, akkor ovutesztelj! Ha tuszorepedesrol iS, ahhoz kell a homerozes, de ìgy kizárt , h menjen.:/
E Vitamint szedjetek mind a ketten! Nalunk bevalr
2.es jahj össze keversz valakivel. :) szerencsére nem vagyok Pco.s :)
Köszi a válaszokat!
Igazából meg lehet próbálni. Ha mindig tudsz kb. ugyanannyit aludni, akkor mindig rögön ébredés után megméred és kész. Van, akinek így is simán látszik. Persze előfordulhat, hogy belezavar a dolog.
Szerintem próbáld meg így mérni, ha így nem látszik a görbén, hogy van ovud, akkor ovuteszt, vagy dokival megnézeted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!