Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan hőmérőzzek?

Hogyan hőmérőzzek?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy minden ébredésnél kb ugyanabban az időpontban kell megmérni szájban v. hónaljban.

Azt nem tudom, hogy amikor nincs peteérésem, akkor van egy adott hőmérséklet, ez gondolom nem minden nap tizedesre pontosan annyi, ugye?. Honnan tudom mikor van peteérésem? Mennyivel fog eltérni a hőm a többi napokhoz képest? És mikor a legalkalmasabb együtt lenni? Már az első nap, amikor észlelem, hogy peteérésem van?

Kell-e még valamire figyeljek?

Ja és nagy baj az hogy a mensi második napján kezdem el a mérést?

Bocs a sok kérdésért!

2014. okt. 5. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!!

hónaljba nem mérünk hőt!felkelés előtt ,ugyan abba az időbe szájba nyelv alatt vagy hüvelybe!az első felébe ingadozni fog a hőd!nekem az a tapasztalatom amikor ovum van leesik a hőm és mikor megvolt az ovu hirtelen megemelkedik pár tizeddel!!ha meg volt az ovu utána szépen fent fog maradni és vérzés előtt (vagy valakinek vérzés után )leseik a hőd!nekem vérzés előtt pár nappal el kezd zuhanni!mikor legérdemesebb együtt lenni??hát amikor észleled a termékeny időszakot!folyás pl!nekem van ovu fájdalmam!pl ez is jel!!most az,hogy nem mérted első naptól nem baj!de most már mérd mindig!!megmutatod a görbédet??mert már elvileg pár napja méred!

2014. okt. 8. 07:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia. Köszi a segítséget. Még nem kezdtem el mérni. Akkor majd jövő hónaptól elkezdem. Mondjuk eddig nagyon figyeltem a folyásra, igyekeztünk arra időzíteni az együttlétet, de eddig nem jött össze. Csak gondoltam ha a hőmérsékletemet nézem abból jobban kiszámíthatom melyik a legalkalmasabb időpont.
2014. okt. 8. 10:09
 3/4 anonim ***** válasza:

ja értem!

sok minden kiderül ha méred a hődet!bár arra figyelj ne görcsölj nagyon rá!!mióta próbálkoztok??ovu tesztel talán még pontosabb az egész!

2014. okt. 8. 10:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Mar szedtem clostyl-t, semmi, ovu teszt nem jelzett semmit, tobbmint 1 éve próbálkozunk. Nem szeretnek hormonális szereket vagy bármin atesni, mert a clostyl szedése alatt is rosszul voltam. Ha természetes úton nem jön össze, akkor nem töröm magam, de nem adom fel. Egyébként mar van egy lanyom, o elsőre összejött.
2014. okt. 9. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!