Hogyan tudnám megértetni a húgommal, hogy a megszakítás nem védekezés?
szia !
Hát nem egyszerű a helyzet. Próbálj meg jó pillanatot találni nála, amikor látod azt hogy nyitott az infóra ... mert hát 17 év legneccesebb dacos korszak...
Vagy keress a neten olyan topikokat , ami arról szól hogy a megszakítással az illető egy nem kivánatos terhességet produkált magának ...
Magyarázd el neki, hogy egy abortusz nem egy kellemes dolog... és kihathat az egész életére is... Sok sikert.
Esküszöm nem irigyellek !
Nyugodtan közöld vele, hogy ha teherbe esik, kb. mérget vehet rá, hogy szülni fog, mert NINCS pénzed abortuszra.
Mire szül, betölti a 18-at, és mehet amerre lát, gyerekkel együtt.
Ne más faxával verje a csalánt.
Kicsit elgondolkodik utána.
És jobb, ha fiúzás helyett töri a fejét, hova megy. Mert ha ilyen link ő is, tönkre fogja tenni az életedet.
Vagy keressen olyan pasit, aki eltartja, és mehet oda lakni.
Keménynek kell lenned, különben te fogod eltartani élete végéig. Se család, se gyerek. Mármint neked.
Uhh.nem irigyellek.
Latom mar mindent megprobaltal.bird ki ezt a rovid idot aztan kuld el.
Testveri szeretet,oke.na de van hatar.
Ha O igy szeretne elni akkor hajra.de 17evesen mar olyan hulye kisgyerek aki nem erti meg.ez inkabb csak dac.meg a csakazert sem.ugyis nekem van igazam es sorolhatnam.
En sem hallgattam a szuleimre sokmindenben.a sajat karomon tanultam meg par dolgot.de a vedekezes az nem tartozott ezek koze.
Esetleg vidd el egy nogyogyaszhoz es irass neki gyogyszert,plusz ott a doki talan tud ra hatni.
Próbáld meg rávenni fogamzásgátlóra vagy Nuvaringre. Bár kiadás, de pár pillanat az egész naponta, sőt a Nuvaring havonta és megússzátok az aggódást, főleg te, mivel ahogy olvasom a tesód nem aggódik! Esetleg próbálj meg beszélni a srác szüleivel, gondolom ők sem szeretnének nagyszülők lenni. Próbáld megmagyarázni neki, hogy a barátjának is jobb lesz ha nem kell mindig kihúznia, hanem lazán szexelhetnek. Csak a hasznukra válhat, hátrányuk jó esetben nem is lenne!
Ha nem sikerül akkor tényleg valamilyen büntetés vagy fenyegetés fog csak használni...
Nagyon nagy divat ez a "védekezés" mai napig, nekem a gyógyszerésznek tanuló 24 éves barátnőm is okoskodik, hogy már pedig így nem lehet teherbe esni, ki ne találjam, hiszen ő sem terhes ahogy látom stb. Szóval én vagyok hülyének nézve, szép kis helyzet mondhatom...
Válaszokat nem olvastam.
Vedd rá a fogamzásgátlóra, háromhavonta 6ezer forint a közelében sincs egy gyerek költségeinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!