Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esély hogy ebből baba...

Van esély hogy ebből baba lesz? (Teszt képpel)

Figyelt kérdés

[link] Ezt rögtön akkor amikor csináltam

[link] Ez pedig már kiszáradt formában

2 napja késik.

Semmi féle tünetem nincs, se mensis , se babás...

Ma reggel csináltam!

2016. aug. 16. 09:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%

ne pontozz le, de én ezen nem látom.....volt egyszer negatívos tesztem, amikro tuti nem voltam babás...ott majdnem pirosabb a vonal,mint nálad.....Ha nagyon rágörcsölsz szomorúan fog érni, hanem leszel babás...persze szurkolok...de inkább várj egy hetet (tudom hosszú idő! ) de addigra, biztos ki fog rajzolódni

naponta többet megcsinálsz "feleslegesen" és reménykedsz sokkal rosszabbul fog érni, ha megjön majd :(

2016. aug. 16. 15:11
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, ezeken már látni szerintem :)
2016. aug. 16. 15:12
 13/20 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es válaszoló !

Természetesen nem foglak lepontozni, sőt számomra építő a válaszod, igazad van... tudom milyen csalódni ... lassan két éve várunk erre a második csíkra (PCO+IR) ... és persze valahol igazad van... és akkor amikor én is válaszolok itt egy hasonló kérdésre ... ahol a kérdező ennyire reménykedik mert régóta vár rá... persze én is azt javaslom, hogy várjon kicsit, márcsak azért hogy ne érje csalódás... de amikor az ember a kérdező ... persze hogy az idő a legnagyobb "ellenség" ... és hát a türelem ?!?!? olyankor nem ismert fogalom :)))

de igazad van... visszább veszek... :))) és megprobálom jegelni magam ezzel kapcsolatban pár napra :) Nem biztos hogy sikerül...

12-es válaszoló !

Köszönöm szépen a válaszod, remélem igazad lesz, és jól látod amit látsz :)))))

2016. aug. 16. 15:20
 14/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Mai tesztem ilyen lett !

[link] ezt már lehet halvány pozinak mondani ? (facelle teszt )

2016. aug. 19. 10:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Igen :-)
2016. aug. 20. 15:07
 16/20 anonim ***** válasza:
Szia, azóta milyen a teszt?
2016. aug. 22. 13:28
 17/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Nagyoon köszönöm a drukkot, azóta nem csináltam időközben bejelentkeztem dokihoz 2 hét múlvára, de ma enyhén görcsögetett a hasam, és sajnos ilyen pecsételő vérzésem van, ami pirosas. úgy hogy szerintem mensi lesz ebből :((((

2016. aug. 23. 09:50
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagy azóta? Mi lett a végeredmény?

Nagyon drukkoltam Neked!!

2016. aug. 30. 12:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Én látom a 2. képen a 2 csíkot!! 2. babámnál nekem 3 hónapon keresztül nem mutatta a teszt. Szertintem 1 hét múlva reggeli első vizeletből tesztelj 😊
2016. szept. 28. 14:32
 20/20 anonim ***** válasza:
19 es kérdező de közben megjött a mensid vagy nem volt 3 hónapig?
2020. febr. 18. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!