Van esély hogy ebből baba lesz? (Teszt képpel)
[link] Ezt rögtön akkor amikor csináltam
[link] Ez pedig már kiszáradt formában
2 napja késik.
Semmi féle tünetem nincs, se mensis , se babás...
Ma reggel csináltam!
ne pontozz le, de én ezen nem látom.....volt egyszer negatívos tesztem, amikro tuti nem voltam babás...ott majdnem pirosabb a vonal,mint nálad.....Ha nagyon rágörcsölsz szomorúan fog érni, hanem leszel babás...persze szurkolok...de inkább várj egy hetet (tudom hosszú idő! ) de addigra, biztos ki fog rajzolódni
naponta többet megcsinálsz "feleslegesen" és reménykedsz sokkal rosszabbul fog érni, ha megjön majd :(
Kedves 11-es válaszoló !
Természetesen nem foglak lepontozni, sőt számomra építő a válaszod, igazad van... tudom milyen csalódni ... lassan két éve várunk erre a második csíkra (PCO+IR) ... és persze valahol igazad van... és akkor amikor én is válaszolok itt egy hasonló kérdésre ... ahol a kérdező ennyire reménykedik mert régóta vár rá... persze én is azt javaslom, hogy várjon kicsit, márcsak azért hogy ne érje csalódás... de amikor az ember a kérdező ... persze hogy az idő a legnagyobb "ellenség" ... és hát a türelem ?!?!? olyankor nem ismert fogalom :)))
de igazad van... visszább veszek... :))) és megprobálom jegelni magam ezzel kapcsolatban pár napra :) Nem biztos hogy sikerül...
12-es válaszoló !
Köszönöm szépen a válaszod, remélem igazad lesz, és jól látod amit látsz :)))))
Sziasztok !
Nagyoon köszönöm a drukkot, azóta nem csináltam időközben bejelentkeztem dokihoz 2 hét múlvára, de ma enyhén görcsögetett a hasam, és sajnos ilyen pecsételő vérzésem van, ami pirosas. úgy hogy szerintem mensi lesz ebből :((((
Szia!
Hogy vagy azóta? Mi lett a végeredmény?
Nagyon drukkoltam Neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!