Van esély még babára?
10.dpo
progeszteron: 25,9nmol/L hcg: 3,6 U/L
Ez elég kevés, igaz? :(
Szia szerintem 10dpo...még korai minden vérvétel,teszt.
mindent akkor ha késik.tudom h rossz kivárni mert én is ebben a cipőben járok..de próbálj apróbb dolgokra figyelni pl:hő, vagy esetleg a hüvely folyásodra pl:több;kevesebb,száraz.
Nekem a hőmérőzés úgy vált be hogy van egy alaphőm ami napközben 36,7-8
És mielőtt megjött volna elötte leesett a hőm 35,6-8 és egész nap ennyi értékek között mozgott másnap meg is jött.
köszönöm mindenkinek!
tudom, még elég korai volt, igazából elég lett volna a progeszteront nézetni (volt egy vetélésem és most figyelnem kell hogyan változik, van-e sárgatest elégtelenség) de kíváncsiságból megnézettem a hcg-t is.. pedig annyira megígértem magamnak hogy nemvárt előtt nem tesztelek nem nézetek ilyeneket... na de sebaj. az alaphőm 36.6 3 napja 37 fok az ébredési hőm és napközben 37.3-37.4 is szokott lenni, krémes folyás, néha szurka, mindjárt megjön érzés is. ez az előző terhességnél is volt de csak 12.dpo-tól. nem adom fel, de már beleélni sem merem magam semmibe...
Nem kevés. A beágyazódás 12. dpoig is tarthat szóval eléggé korai volt a vérvétel. HCG csak ezután kezd termelődni. De ha 8-9. dpo körül meg is történik a beágyazódás a HCG a nulláról szinte kezd emelkedni, több nap, mire egy teszt pozitívnak értékeli. Persze a vérteszt korábban kimutatja, mint a vizeletteszt, de akkor is korai.
Persze kétesélyes, lehet nem sikerült a hónap. De az is lehet, hogy igen. Ezt a tesztet meg vedd úgy, mintha semmi sem történt volna.
Drukkolok!
Nem hiszek az ébrdési hőben mert nekem mindig nagyon alacsony. Reggel 34,4volt.napközben meg 36,7. És jó a hőmérőm.van peteérésem mert érzem a jeleit meg az ovuteszt is kimutatta de nekem akkor is mindig ilyen alacsony.amikor várandós lettem beált 37.00re és tökmindegy h mikor mértem mindig ennyi volt a szülést követő 3ig.most a 8dpo vagyok görcsölök mint akinek meg fog jönni és hőhullámaim vannak.nem vagyok jól. A folyásom sürü krémes.de a bugyi nem lesz olyan tőle...majd meglátjuk mi lesz :) .
Ha nem most nem baj majd köv hónapban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!