Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes lenne már tesztelni?

Érdemes lenne már tesztelni?

Figyelt kérdés

Ötödik napja késik a mensim, ha holnap teszteltnék egyértelműen kimutatja vagy várjak még?

Már van egy 10hos babám, császárral szültem, a dokim azt mondta akkor hogy 1 évet várják a a következővel, nos ha most terhes vagyok igy nincs meg az 1 év. Szerintetek ki lesz akadva?

2016. aug. 14. 21:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nalunk se volt tervbe mi is megszakitast hasznaltunk eddig bevalt most igy szules utan mar ugy tunik nem. En is igy lettem most terhes. Elegge meglepett hiszen szamomra mindig olyan mendemondanak tunt hogy igy valaki terhes lesz, es tessek..😊

A kezdeti sokk utan nekunk is nagyobb az orom ugy latszik a picuri jonni akar.

Kedves kerdezo akkor most terhes vagy?😊

2016. aug. 15. 14:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Na gratulálhatunk? :)
2016. aug. 15. 15:45
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést, negatívat teszteletem délután, reggel még megpróbálok egyet, de ennyi nap késés után gonolom a délutáni is kimutatná ha baba lenne a dologban. Szülés után 2 hónappal már menstrualtam, és sajnos a szoptatás is abba maradt nem sokkal utána. Csak most azon parazok hogy mi bajom lehet. :(
2016. aug. 15. 17:29
 14/14 Vilcsianyuja ***** válasza:
Ha nem baba, akkor se kell parázni. Lehet, hogy átmeneti késés. Persze nem árt, ha elmész dokihoz, ha még egy-két hétig nem jön meg.
2016. aug. 15. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!