Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes lenne már tesztelni?

Érdemes lenne már tesztelni?

Figyelt kérdés

Ötödik napja késik a mensim, ha holnap teszteltnék egyértelműen kimutatja vagy várjak még?

Már van egy 10hos babám, császárral szültem, a dokim azt mondta akkor hogy 1 évet várják a a következővel, nos ha most terhes vagyok igy nincs meg az 1 év. Szerintetek ki lesz akadva?

2016. aug. 14. 21:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

5 nap után már le kell másznia a tesztcsíkról :-)

Orvosnak nincs joga kiakadni, bár tőlem megkérdezte az enyém, h : - és ezt így tervezték? A lányom már akkor két éves elmúlt mikor felhívtam, h jön a következő.

2016. aug. 14. 21:49
 2/14 anonim ***** válasza:

Az en dokim azt mindta hogy ha 1 even belul jon a kovetkezo akkor sincs semmi gond. Majd figyeljuk a heget stb...

Ugy alakult hogy 8 honapos a babam es kiderult terhes vagyok.

Amugy meg van akinek evek mulva is necc a hege epp hogy birja masnak meg rovid ido utan sincs semmi gond, de ezt elore nem tudhatod meg o se hogy te melyik taborba tartozol

2016. aug. 14. 21:55
 3/14 anonim ***** válasza:

Kimutatja már a teszt.

Amugy ez az egy év csak egy korulbeluli időt jelent, nem kell aggódni.

Annyi hogy majd a terhesség vége felé már ellenőrizgetik jobban a hegedet.

2016. aug. 14. 21:56
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem terveztük ilyen korán a másodikat, de nagyon örülnénk neki természetesen :).

Még annyi hogy aznap mikor még kellet volna jonnie a wcpapiron volt egy kis rózsaszín pecsételés, ez mi lehetett?

2016. aug. 14. 22:03
 5/14 anonim ***** válasza:
Sok minden. Amíg nem piros és nem sok, addig jó vagy.
2016. aug. 14. 22:05
 6/14 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a nem terveztük dolgot...Érdekes itt senki nem tervezi mégis mindenki terhes...

Hogy a kérdésre is válaszoljak:

A doki nem akadhat ki.Valószínű kiír program császárra,nem kockáztat!Bár lehet simán is meg tudnád szülni,ha akarod.

A tesztről már le fog ugrani a csík ha terhes vagy

2016. aug. 15. 06:05
 7/14 anonim ***** válasza:
48%
Már nem azért de aki nem tervez gyereket vagy ilyen hamar tesót az védekezik tesz az ellen hogy most ne legyen. Egyébként meg igen már ki mutatná.
2016. aug. 15. 08:05
 8/14 A kérdező kommentje:
Utolsó két válaszolónak, 9 évnyi megszakításos Melett(ami tudom nem védekezés, de nálunk bevált) eldöntöttuk hogy babát szeretnénk 6 hónap alatt összejött az első, most szintén így "védekezzunk" és becsuszott.
2016. aug. 15. 09:07
 9/14 A kérdező kommentje:
Egyébként sem ez volt a kérdés lényege, tökmindegy hogy tervezett e vagy sem. Így még nagyobb az öröm.
2016. aug. 15. 09:09
 10/14 Vilcsianyuja ***** válasza:
Hogy az orvos mit szól, szerintem ezen ráérsz akkor is eltűnődni, ha a teszt pozitív lesz. Ami egyáltalán nem biztos. Nem tudom, szoptatsz-e még, mikor tért vissza a menstruációd szülés után és mennyire rendszeres, de simán lehet, hogy nem baba miatt van a késés. Ha meg amiatt, akkor az orvosnak az a dolga, hogy elmondja az egészségügyi kockázatokat, és figyelje a heget végig a terhesség alatt. Ítélkezni nincs joga. Persze ha vagy olyan személyes viszonyban a dokival, hogy egy-egy megjegyzést elereszthet előtted, arra készülj fel.
2016. aug. 15. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!