Érdemes lenne már tesztelni?
Ötödik napja késik a mensim, ha holnap teszteltnék egyértelműen kimutatja vagy várjak még?
Már van egy 10hos babám, császárral szültem, a dokim azt mondta akkor hogy 1 évet várják a a következővel, nos ha most terhes vagyok igy nincs meg az 1 év. Szerintetek ki lesz akadva?
5 nap után már le kell másznia a tesztcsíkról :-)
Orvosnak nincs joga kiakadni, bár tőlem megkérdezte az enyém, h : - és ezt így tervezték? A lányom már akkor két éves elmúlt mikor felhívtam, h jön a következő.
Az en dokim azt mindta hogy ha 1 even belul jon a kovetkezo akkor sincs semmi gond. Majd figyeljuk a heget stb...
Ugy alakult hogy 8 honapos a babam es kiderult terhes vagyok.
Amugy meg van akinek evek mulva is necc a hege epp hogy birja masnak meg rovid ido utan sincs semmi gond, de ezt elore nem tudhatod meg o se hogy te melyik taborba tartozol
Kimutatja már a teszt.
Amugy ez az egy év csak egy korulbeluli időt jelent, nem kell aggódni.
Annyi hogy majd a terhesség vége felé már ellenőrizgetik jobban a hegedet.
Nem terveztük ilyen korán a másodikat, de nagyon örülnénk neki természetesen :).
Még annyi hogy aznap mikor még kellet volna jonnie a wcpapiron volt egy kis rózsaszín pecsételés, ez mi lehetett?
Hagyjuk már ezt a nem terveztük dolgot...Érdekes itt senki nem tervezi mégis mindenki terhes...
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
A doki nem akadhat ki.Valószínű kiír program császárra,nem kockáztat!Bár lehet simán is meg tudnád szülni,ha akarod.
A tesztről már le fog ugrani a csík ha terhes vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!