Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan anyuka itt kozuletek...

Van olyan anyuka itt kozuletek akik csaszarral szultek? Es valallnatok be megegy csaszart? Ha nem miert nem?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 15:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
császárral szültem, és mivel kis korkülönbséget tervezünk, igencsak valószínű, hogy a következő is császár lesz. Nem volt vele semmi gondom, nem voltak kellemetlen élmények, nem fájt. Simán bevállalnám még egyszer, sőt, többször is.
2010. ápr. 20. 18:25
 12/15 A kérdező kommentje:
13.17 fiu vagy lany lett ?:))programozott csaszar volt neked? az enyem nem, 8 orat vajudtam aztan emergency volt viszafordult a fiam harantfekvesbe
2010. ápr. 21. 04:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én programozott császárral szültem(hasi myoma műtét miatt)és mikor kitoltak a műtőből már mondtam hogy még egyszer jövök ! :) Ez volt 20 hónapja,most 10 hetes kismama vagyok.Mivel egyszer már átéltem(sőt a műtét után is hasonló volt a felépülés)tudom mire számíthatok és ettől már kevésbé félek!
2010. ápr. 21. 13:05
 14/15 anonim ***** válasza:

13:17

Fiúcska lett:)Igen,programozott volt,az előző 2 nem,ott az elsővel(fiú) 14 órát,a másodikkal(lány)18 órát vajúdtam.

2010. ápr. 22. 09:00
 15/15 A kérdező kommentje:
en is a lanyommal (elso gyerek) 18 orat vajudtam, siman lett meg azt hittem a fiammal is siman szulok,annak is indult de utkozben meg gondolta magat, aztan a 38.ik hetre megszuletett csaszarral
2010. ápr. 22. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!