Igy lehetek terhes?
A menzesz előtti együttlétekből biztos nem lettél terhes, pláne ha 7-én amúgy is időszerűen jött meg. Ami a többit illeti még azok sem annyira esélyes időben történtek, de attól függ mikor van/lesz peteérésed.
De nem nagyon értem a kérdés lényegét. Ha nem akartok gyereket védekezzetek, ha meg akartok akkor ne kattogj 1-1 hét esélyességén, legyetek együtt, aztán h nem jön meg, tesztelsz.
Több kérdésedet olvastam már a napokban, és azét megdöbbentő, hogy már van gyereked, mégis ennyire analfabéta vagy a témához...
Attól, hogy a menzesz előtti napokban nem védekeztek ne várd, hogy terhes leszel. Persze elvileg a ciklus bármely napján teherbe lehet esni, de gyakorlatilag nem így, van, kell hozzá peteérés, aminek megvan a menete. És ne akarj 3 nappal aktus után terhességi tüneteket produkálni...
A ciklus hossza a 2 menstruáció első napja közötti napok száma, általában 28 napos szokott lenni, de ettől eltérő is lehet, és nagyjából középidőben van peteérés. Pontosabban a következőmenzesz esedékessége előtt kb. 14 nappal. Pl. ha neked most 7-én jött meg, akkor olyan július 23-24-e táján lehetett peteérésed.
Na szóval peteéréskor, meg az előtte való napokban kellene bele húzni. Ha sikerül is, és megtörténik a megtermékenyülés, akkor ezután kb. 7-10 napon történik a beágyazódás, tüneteket is csak max ezután észlelhetsz, de akkor is ritka, inkább később kezdődnek. A tesztek is csak ezután tudják kimutatni.
De kezdésnek nem kell számolgatni, legyetek együtt ahogy jól esik, rendszeres pl. 2 naponkénti együttlétekkel el sem tudjátok kerülni a termékeny időszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!