Nem jött eddig össze, van még remény?
Figyelt kérdés
3 hónapja próbálkozunk a párommal de nem jön össze, mindig összetörök ha latom hogy megjött. Mit tegyek? Mi tenne még termèkenyebbé? A dokik szerint èn alapjáraton termèkeny típus vagyok2016. aug. 12. 22:09
11/17 anonim válasza:
off: hány éves vagy? én 24 évesen estem teherbe (3.-ra) 1.2.- nál nagyon ráfeszültünk a témára (midnenképp úgy akartam, hogy 14-ben szülessen meg) és nem jött össze...meg is ijedtem kicsit, hogy nem sikerül fiatalon....és 3.-ra úgy voltam nem érdekel, 14-ben már nem születhet lesz ami lesz....naná, hogy 3.-ra jött össze :D...én is hőmérőztem csináltam ovulációs tesztet, de nem jött össze....barátfű cserje vagy miylen kapszulát szedtem, az jó volt :) (vagy a Férjem adott bele mindent :D )
12/17 anonim válasza:
11. vagyok:
tablettát 1 éve nem szedtem akkor már
13/17 anonim válasza:
3 hónap sikertelenség még teljesen normális. Én 7 hónap után keseredtem el,orvos barátnőm ajánlotta az Inofolic táplálékkiegészítőt. Azonnal sikerült teherbe esnem az első ciklusban. Neki is ez segített, ahogy elkezdte,rögtön. Olvass utána,drága de megéri.
14/17 A kérdező kommentje:
21 vagyok, fiatal anyucinak készülök, eddig 2x vetéltem és félek nagyon, higy valami nincs rendbe de azt mondták az orvosok több vizsgálat után is
2016. aug. 15. 12:57
15/17 anonim válasza:
3 hónap alatt kétszer vetéltél v mi? nem értem most bocsi, lehet félreolvastam valamit
16/17 A kérdező kommentje:
Nem hanem még 19 évesen volt 2 vetélésem, mert akkor még nem szedtem gyógyszert és nem védekeztünk
2016. aug. 15. 18:57
17/17 anonim válasza:
ja "oks" mert ez így fura volt.... hát ez lehet nehezebb eset...de mindenképp nyugodtan kell "hozzáállni"
próbálj meg egyszer úgy nekifutni, hogy "nem érdekel"
ne is gondolj rá .... én is amikor modntam, hogy most már tökmind1 mikor jön, akkor jött+barátcserje kapszulát szedtem :) az azoknak is jó akiknek össze-vissza van menzesze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!