Segitenetek? Most lehet hogy vegre volt ovum? Eddig ilyen szep emelkedesem nem volt. Allandoan egy ket tizedet ment fel aztan vissza is esett. De most. Talan van remeny?
2016. aug. 3. 08:30
1/22 anonim válasza:
Augusztus 1 szerintem ,akkor 2 tizedet feljebb ment.
3/22 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen.
2016. aug. 3. 10:03
4/22 anonim válasza:
Szia! Nincs meg a leeses, amikor is ovunak kene lennie... Így sztem nem volt meg a pé :( egy határozott esés és utána indul meg a hő fel. Nalam legalábbis igy működik! De szurkolok neked h ez az legyen! Üdv
21hkm
5/22 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint tok mindegy hogy milyen a gorbem. Gy sincs ugy sincs peteeres.
2016. aug. 3. 14:35
6/22 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell esésnek lennie.Nekem egyszer volt esés az emelkedés előtt a 3 terhességből.2nél csak emelkedett.
7/22 A kérdező kommentje:
Na. Mara vissza esett megint 2 tizedet. Ezt nem ertem. Tobb mint 2 eve nem sikerul teherbe esnem. 😑Ilyen ciklusok mellett mondjuk nem csodalom. Lassan jobban nez ki ovu elott a gorbem mint ovu utan.
2016. aug. 4. 06:45
8/22 anonim válasza:
6os vagyok
Nekem jelenleg olyan görbém van amiből nem is gondoltam h terhes lehetek.Mégis pozitívak a tesztek!Ne add fel!Keress orvost aki segít!
9/22 anonim válasza:
Szia! Oszinten ha vannak gorbeid Menj el másik dokihoz, meddosegibe, ahol mar tuti találkoztak ilyennel és tudjak h miert lehet és mi rá a megoldás. Itt csak talalgathatunk, m latod, nekem szabályosan leesett, masnak meg nem megis babas. Sokat olvastam és neztem utana de sztem a szakiknal itt senki nem ért jobban hozzá 😊 Drukkolok!
Üdv
A 21 hkm
10/22 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat. Mostanra elkezdett fajni a cicim. Arra gondoltam talan most van ovum csak azert esett le a hom? Idopontunk mar van egy kinder centrumba. De az meg sokara van. Addig talalgatok. Hatha betalal a baba.
2016. aug. 4. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!