Segitenetek? Most lehet hogy vegre volt ovum? Eddig ilyen szep emelkedesem nem volt. Allandoan egy ket tizedet ment fel aztan vissza is esett. De most. Talan van remeny?
Szia!
Még azért azt is megkérdezem, hogy hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Mert nekem kicsit furi, hogy a menzeszed is eléggé khm... mintha nem is lenne, a beírt alapján. No meg ami nekem még fura, hogy gyakorlatilag a hőd már a 10ik napra megugrott.
Nálam ilyen lett mikor terhes lettem, de nekem szabályos 28 napos volt, szóval a 11-12ik napi ovu teljesen helyes volt nálam, de nálad nem is húzta még be.
Egyébként remény persze, hogy van. Ha rendszertelen és nem szabályos ciklusod van, akkor amennyiben ez szabályosabban néz ki máris van esély :) Uh fel a fejjel!
Barátcserjét pl próbáltad? Segíti a peteérést és a megtapadáshoz szükséges sárgatesthormon termelését. Más a palástfű és málnalevélteára esküszik, megint másnak az e-vitamin+D vitamin kombó segített megnövelni a nyálkahártya vastagságát és úgy jött a baba. Csak nálad nem tudni, hogy most mi nincs: nyálkahártya, ovu, megtapadás.
Üdv,
a 21 hkm
Kedves utolso. Nagyon aranyos vagy. Koszonom a sok segitseget. A remenyt ismet elvesztettem. Ilyen a gorbem megint.
Amugy a ciklusom valtozo. 17-29 nap kozotti.....
Nekem ovutól kell használnom 2x1 utrogestant.És sikerült.
Pedig januárban olyasmi görbével mint most a terhesgörbém progi nélkül 1 héttel hamarabb Megjött,rögtön erősen.Be sem tudott ágyazódni :(
Szia! Én most mondanam hogyha 28-29 napos ciklussal számolsz akkor most lehet ovud ahol le is esett a görbe! Inkabbazt mondom h mostantól tobb esély van mint eddig😉 Hajra most legyetek együtt! Van tojásfehérjés nyak vagy egyéb jel? A sargatest hormon onnantól kell nagyon h beagyazodik a petesejt h ne váljon le a nyalkah. Addigra meg pozi tesztnek kéne lennie! Nagyon drukkolok! Üdv
A 21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!