Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jött eddig össze, van még...

Nem jött eddig össze, van még remény?

Figyelt kérdés
3 hónapja próbálkozunk a párommal de nem jön össze, mindig összetörök ha latom hogy megjött. Mit tegyek? Mi tenne még termèkenyebbé? A dokik szerint èn alapjáraton termèkeny típus vagyok

2016. aug. 12. 22:09
1 2
 1/17 H_Vivien ***** válasza:
100%

3 hónapja? Ez még nem tragédia, ha 1 év után sem jön össze, akkor lehet gondolkozni azon, hogy megnézessétek dokival, hogy mi lehet a baj. 3 hónap még nem bajra utal :)

Az is sokat segítene, ha nem stresszelnél rá a dologra, mert a stressz remek fogamzásgátló sajna. Jajjj, ilyet ne írjak, mert a sok okoska, aki olvassa félre érti :D Vegyél ovu tesztet, célzottan legyetek együtt. Nyugi és hajrá, 3 hónap simán belefér. Egyébként sajnos nagyon-nagyon sok összetevős a dolog, lényegében bármitől lehet, hogy nehezen jön össze. Csak próbálkozzatok, ne görcsölj rá a dologra, célzott együttlét és szex :)

2016. aug. 12. 22:31
 2/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk juniusba hagytamabba a tabletta szedeset
2016. aug. 12. 22:48
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor esdig 2 honapon vagytok tul nagy joindulattal is. Az semmi. Mi az, hogy van-e meg remeny meg osszetorsz, amikor megjon? Vannak, akik evekig probalkoznak. Ennyire nem szabadna parazni meg gorcsolni. Ritkan jon ossze elsore.
2016. aug. 12. 23:09
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez hogy jött össze?

"Mondjuk juniusba hagytamabba a tabletta szedeset"

"3 hónapja próbálkozunk a párommal"

Nos június 2 hónapja volt....vagy már tablettaszedés ideje alatt is próbálkoztatok? :))

Nyugi, még nem telt el sok idő, ennyi simán belefér, sőt még több is. Nincs miért aggóni egyenlőre.

2016. aug. 13. 00:28
 5/17 anonim ***** válasza:

Tényleg ne görcsölj rá a témára, egyszerűen csak élvezzetek az együttléteket :)

Pár hónap még nem jelent semmi bajt, csak nem akkor voltatok együtt mikor kellett volna

2016. aug. 13. 01:41
 6/17 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

akár a tabletta abbahagyása is okozhatja. Kis idő múlva helyre fog állni minden és akkor biztos összejön a baba :)

2016. aug. 13. 01:43
 7/17 H_Vivien ***** válasza:
Jaaaaa, hogy meg csak júniusban hagytad abba a fogamzásgátlót? Ohhhh, akkor meg pláne nyugi, 2 hónap, ráadásul tablettát szedtél, engedd meg a szervezetednek, hogy kiürítse a gyógyszert és visszaálljon minden a régi kerékvágásba. Ne görcsölj, összetörni pedig végképp nem kell. Ovu teszt és mindent bele :)
2016. aug. 13. 07:33
 8/17 anonim ***** válasza:
A fiam 2 év alatt jött össze most a kistesóval január elejétől próbálkozunk, mégaem voltam ilyen görcsös. Ennek íg értelme nincs. Nyugodj le és élvezd az együtt röltött időket a pároddal...
2016. aug. 13. 09:19
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
A három hónap nem sok idő, még bőven összejöhet. Nekünk 3.ra jött össze, tehát elég hamar viszont az én férjem 24-48 ban dolgozik, szóval egészen addig nem jött össze, ebben tuti biztos vagyok, amíg pont a peteérés napján együtt nem voltunk! Hiába volt h előtte való nap 2x is volt szex, az az egy alkalom számított nálam amikor aznap peteérésem volt. És akkor meg is fogant a kisfiúnk. Ha akkor dolgozik lehet később sikerül. Próbáld meg figyelni a peteérésed! És ne görcsölj rá, még bőven van időd! :) Sok sikert!
2016. aug. 13. 11:32
 10/17 anonim ***** válasza:
7 év alatt jött össze spontán. Én nem 3 hónap sikertelenség után törtem össze hanem 1 év sikertelenség után. Azután meg már nem tudtam összetörni mert beletörődtem. Aztán 7 év után összejött amikor már nem is vágytam rá, már tényleg nem is vágytam utána.
2016. aug. 13. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!