Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg ilyen gyakori, hogy...

Tényleg ilyen gyakori, hogy valaki az előváladékban lévő spermiumoktól esik teherbe?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvasom, hogy azzal riogatják a fiatal lányokat, hogy "tuti teherbe estek", ha pár másodperc erejéig bennük volt a párjuk pénisze, mondjuk előjátékképp.

Nem a folyamatos megszakítással való "védekezésre" gondolok, ott nyilván nagy a rizikófaktor, de nem hinném, hogy az előbbitől olyan könnyű lenne teherbe esni.

Ti mit gondoltok? Esetleg példák/ellenpéldák?

18/L

2016. aug. 12. 18:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%
Háát ez nagyon pasifüggő. Kinek milyen az előváladéka, van aki csak akkor tud gyereket csinálni ha elélvez a nőben, valakinek elég ha beteszi és bumm. És a nőn is sok múlik, mennyire termékeny típus, milyen a PH ja ott stb. Ezek nem riogatások, ezek tények :) Tökre mindegy h folyamatosan így védekezik valaki vagy csak 1x, az esély ugyanúgy megvan. Ez a fajta "védekezés " akkor jó ha nem akartok gyereket még de nem gond ha becsúszik.
2016. aug. 13. 12:08
 12/14 anonim ***** válasza:
72%
Már ne haragudjatok de miért van mindenki lepontozva aki normális választ adott?
2016. aug. 13. 14:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én mindenkinek, még az első kis trollnak is zöld mancsot adtam. Számomra is rejtély a folyamatos lepontozás.
2016. aug. 13. 15:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Épp a napokban oktatott ki egy barátnőm, hogy milyen hülye vagyok, hogy szerintem ez nem megfelelő védekezés átlagban. Mivel sem ő sem egy másik barátnőnk nem esett teherbe, pedig évek óta így űzik...Szóval a barátaim körében kb. maradok egyedül aki normálisan figyel erre és így én vagyok hülyének nézve,cseszegetve. Szentül vallja, hogy mindenki kamuzik aki védekezés mellett esik teherbe, mert csak az esik teherbe aki akar.

Nem tudom egy gyógyszerésznek tanuló hogyan mondhat ilyet...

Nekik éppen bevált, de másnak attól nem fog. Mindenkire rá van bízva, hogy mit választ. De a Pearl-index nem igazán hazudik, és 100 nőből majd 30 évente így esik teherbe.

Persze akinek "beteszik" pár másodpercre az nem egy hatalmas veszély, de felesleges ilyennel szórakozni. Plusz az értelmét sem látom, óvodás hülyeség ez a "betette a hegyét" és egyéb dolog.

2016. aug. 14. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!