Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg ilyen gyakori, hogy...

Tényleg ilyen gyakori, hogy valaki az előváladékban lévő spermiumoktól esik teherbe?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvasom, hogy azzal riogatják a fiatal lányokat, hogy "tuti teherbe estek", ha pár másodperc erejéig bennük volt a párjuk pénisze, mondjuk előjátékképp.

Nem a folyamatos megszakítással való "védekezésre" gondolok, ott nyilván nagy a rizikófaktor, de nem hinném, hogy az előbbitől olyan könnyű lenne teherbe esni.

Ti mit gondoltok? Esetleg példák/ellenpéldák?

18/L

2016. aug. 12. 18:32
1 2
 1/14 anonim válasza:
61%
terhes vagy
2016. aug. 12. 18:33
 2/14 A kérdező kommentje:
:D
2016. aug. 12. 18:33
 3/14 anonim válasza:
100%
Nem hinném.:)
2016. aug. 12. 18:58
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
Mi 4 éven át alkalmaztuk a férjemmel a megszakításos módszert és nem lettem terhes. Szóval nagyon nagyon kicsi az esélj hogy előváladéktól teherbe essen valaki, fóleg ha csak pár másodpercig van bent, szerintem.
2016. aug. 12. 19:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kicsi az esélye.

De nyilván ha pont megtörténik egy fiatal lánnyal, akkor őt nem fogja vigasztalni, hogy ő 10000000-ből az egyetlen akivel megtörtént.

2016. aug. 12. 19:24
 6/14 anonim ***** válasza:
58%

Egy darab sperma kell nem tobb

Ha van az elovaladekban teherbe eshetsz

Orosz rulett a megszakitasos vicc

2016. aug. 12. 19:24
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Én csak egyvalakit ismerek, aki így esett teherbe... Meg több mindenkit, aki évek óta alkalmazza a megszakításos módszert, és nem lettek terhesek. Gondolom, ez azt az egyet nem vigasztalja.
2016. aug. 12. 19:27
 8/14 anonim ***** válasza:
61%
3 éve űzzük igy és nem lettem terhes, csak mikor terveztük a babánk :) nálunk bevállt :)
2016. aug. 12. 19:36
 9/14 anonim ***** válasza:
96%

Baratnomeknel a masodik gyerkoc igy sikerult.vigyaztak...

Ahogy mi is a masodikkal es a harmadikkal 😂😂😂😂😂

Ez emberfuggo.nem mindenkinek olyan jo minosegu a spermaja,vagy eppen mi vagyunk nagyon osszeilloek.

Mindenesetre tobb babat nem szeretnenk,igy a 3.utan spiralt rakattam fel.

A kerdesedre.az hogy csak beteszem es kiveszem...fugg attol,hogy elotte volt e orgazmusa a fiunak ha volt a hugycsoveben maradhat sperma,ami aztan eszrevetlenul tavozhat.

Fugg a no ciklusatol,hogy epp melyik szakaszban van.ha kozepido elott par nappal es kozepidoben akkor ugye nagyobb az esely.ha kozepido utan akkor mar eleve kevesebb.ahoz mar egy plusz peteeres kell.

Mindenesetre akik nem akarnak gyereket meg elojatek szintjen se erintkezzenek ugy,ovszer nelkul.az a tuti.

2016. aug. 12. 19:47
 10/14 anonim ***** válasza:
71%
Így lett egy gyönyörű kislányom. ;)
2016. aug. 12. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!