Akik hőmérőztek, mutatnátok sikeres hőgörbéket?
Sajnalom lanyok.:(
En ma megyek dokihoz. 5 hetes vagyok. Remelem megmarad a baba
Tünde nagyon sajnálom, ez szörnyű! :( Tudod miért ment el a baba? Hány hetes voltál?
Utolsó, gratulálok a babához! :)
Jajj Tünde nagyon-nagyon sajnálom! :( Fogalmam sincs mit élhetsz át most, de szívből kívánom, hogy mihamarabb egészséges kisbabátok legyen! Nem tudom miért ilyen kegyetlen az élet néha, de ezektől csak erősebb szülei lesznek a leendő gyerekeiteknek.
Tegnap én is el voltam kenődve, úgyhogy anyukám azt mondta nekem, hogy gondoljak arra, hogy a mi kisbabánk még keresgéli, hogy kit válasszon anyukájának és nagyon sok embert végig kell néznie mielőtt rám talál, de ha megtalál, akkor egyből jönni fog. :) Utána úgy köszönt el, hogy "tudod, majd ha eloszlott a tömeg". :) Én most erre gondolok, ha megint kicsit elkeserednék. Kitartás, egyszer hozzátok és hozzánk is megérkezik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!