Császármetszés után 9 hónappal teherbeesés. A terhesség kihordása ilyen rövid időn belül veszélyes lehet?
Figyelt kérdés
6 hónapja szültem, korábban endometriózissal műtöttek. Szeretnék még egy babát, sürget az idő, félek ha sokat várok, kiújul betegségem. Két orvost kérdeztem meg ez ügyben, akiben jobban bízok azt mondta, hogy elég 9 hónapot várnom a körülmények miatt, a másik szerint 1 év általában amit javasolni szoktak, így ő is ezt mondja (utóbbi nem ismeri olyan pontosan az előzményeket). Várom a tanácsokat, tapasztalatokat! Köszönöm.2016. aug. 10. 21:37
11/13 anonim válasza:
9es vagyok.Nem is azért írtam.Csak azért h kihordható,gond nélkül!
Ismerősöm császár után 4 hónappal teherbe esett.Semmi gond nem volt.
12/13 anonim válasza:
8-as vagyok (11:30-as):
Tegnap voltam dokinál, nekem azt mondta semmivel sem veszélyesebb, hogy hamarabb terhes lettem, mintha meglenne az egy év. Jobban figyelni fogja a heget, de szerinte 5 év után is ugyanúgy szétnyilhat, mint most. Csak annyit mondott, hogy most nem várjuk meg a 40. hetet, a 38. vagy a 39. héten megcsászároz.
13/13 A kérdező kommentje:
Ez nagyon megnyugtató, köszönöm!!!
2016. aug. 17. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!