Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik olyan hogy ikerterhess...

Létezik olyan hogy ikerterhességnél előőb van vetélés mint rendes terhességnél? és olyan van hogy esetleg nem veszik észre hogy kettővan és az egyik meg marad csak a másik megyel?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 06:58
 1/3 anonim ***** válasza:
a másodikra: olyat már hallottam, sőt vérezgetett is a hölgy, mikor az egyik elment, de a másik baba maradt, látták uh-n, vagy olyat is hogy csak idősebb terhességi korban látták, hogy van egy járulékos, 2. kis méhlepény, valószínű a 2. babájé lehetett, de ő nem tudott megmaradni.
2010. ápr. 19. 07:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálam az volt hogy 7.-ik hétig minden rendben volt, ikerterhes voltam. Majd egyik nap elkezdet erős barna folyásom lenni..majd pici vér. Fájt is jobb oldalon a hasam.

Elmentem a dokihoz aki megvizsgált és uh-val is megnézett és azt mondta hogy jobb oldalon a baba melett ven egy ciszta ami sajnos nagyobb a babánál. következő hétre a ciszta elnyomta a babát ami szerencsénkre magától távozott. a ciszta pedig a 12 hétre magától felszivódott mert a doki azt mondta hogy valószinüleg a baba táplálta a cisztát a növekedésben.

A másik kislányom 36 hétre született egészségesen és már 22 hónapos lesz. Tegnap derült ki hogy kistesója lesz.

2010. ápr. 23. 08:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Gratulálok a kistesóhoz, az előzőnek:)

Ilyen sűrűn van, és nem mindig jár vérzéssel. Van, hogy csak felszívódik az egyik baba. Amúgy simán lehet szerintem, hogy nem veszik észre, hogy kettő van, mert takarják egymást, aztán jön egy görcs és egy vérzés, kismama elmegy dokihoz, ott a doki látja a babát, mint eddig és mindenki örül, közben nem is sejtik, hogy kettő baba volt, csak az egyik elment. De ez nem baj szerintem, mert ott marad a másik kicsi:)

2010. ápr. 23. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!