Teszteltetek már clear blue tesztel? Mindíg jó eredményt ad?
Figyelt kérdés
Persze tudom hogy ha negativat mutat akkor nagy valószínűsèggel az is. De ha volt már valaki úgy h a negatív teszt ellenére terhes volt az leirnà? Szóval én clear bluet használtam. Egyet délután másikat reggel használtam nemvàrt kimaradàsa után 2.napon. mindegyik totál negatív. Most a 4. Napnál járok és még nincs mensi. Természetesen ha pár nap múlva sem jön meg újból tesztelek de arra gondoltam hogy majd más fajtát használok. Vagy szetintetek tuti nem a tesztel van a baj csak szimplán nem jött meg és nem lehetek terhes ha a clear blue negatív?2016. aug. 9. 12:52
31/33 anonim válasza:
Mi a helyzet? Azóta sem jött meg?
32/33 A kérdező kommentje:
De sajna megjött tegnap este :( mondjuk valahol számítottam rá :/majd legközelebb...
Azért köszi mindenkinek hogy szurkolt nekem :)
2016. aug. 12. 19:29
33/33 anonim válasza:
Sajnalom, majd a következő hónap ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!