Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszteltetek már clear blue...

Teszteltetek már clear blue tesztel? Mindíg jó eredményt ad?

Figyelt kérdés
Persze tudom hogy ha negativat mutat akkor nagy valószínűsèggel az is. De ha volt már valaki úgy h a negatív teszt ellenére terhes volt az leirnà? Szóval én clear bluet használtam. Egyet délután másikat reggel használtam nemvàrt kimaradàsa után 2.napon. mindegyik totál negatív. Most a 4. Napnál járok és még nincs mensi. Természetesen ha pár nap múlva sem jön meg újból tesztelek de arra gondoltam hogy majd más fajtát használok. Vagy szetintetek tuti nem a tesztel van a baj csak szimplán nem jött meg és nem lehetek terhes ha a clear blue negatív?

2016. aug. 9. 12:52
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet? Azóta sem jött meg?
2016. aug. 12. 13:23
 32/33 A kérdező kommentje:

De sajna megjött tegnap este :( mondjuk valahol számítottam rá :/majd legközelebb...

Azért köszi mindenkinek hogy szurkolt nekem :)

2016. aug. 12. 19:29
 33/33 anonim ***** válasza:
Sajnalom, majd a következő hónap ;)
2016. aug. 12. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!