Teszteltetek már clear blue tesztel? Mindíg jó eredményt ad?
Figyelt kérdés
Persze tudom hogy ha negativat mutat akkor nagy valószínűsèggel az is. De ha volt már valaki úgy h a negatív teszt ellenére terhes volt az leirnà? Szóval én clear bluet használtam. Egyet délután másikat reggel használtam nemvàrt kimaradàsa után 2.napon. mindegyik totál negatív. Most a 4. Napnál járok és még nincs mensi. Természetesen ha pár nap múlva sem jön meg újból tesztelek de arra gondoltam hogy majd más fajtát használok. Vagy szetintetek tuti nem a tesztel van a baj csak szimplán nem jött meg és nem lehetek terhes ha a clear blue negatív?2016. aug. 9. 12:52
1/33 anonim válasza:
En a digitalisat hasznaltam nah az megmondta az eredmenyt mig a sima tesztek nem mutattak vagy nem volt egyertelmu
2/33 A kérdező kommentje:
Az is clear blue volt csak digitális?
Hányadik kimaradt napon csináltad?
2016. aug. 9. 13:12
3/33 anonim válasza:
Nekem a digitális teszt negatív volt, mikor a facelle halvàny pozitív. De szerintem korán csináltam a tesztet azért volt negatív.
4/33 anonim válasza:
Igen clear blue digitalis. 3 nap kesesnel. Es 1-2 hetet jelzett ki. Az xepil egyik tesztjen semmi nem volt a masikakon mintha, walentin teszten kijott a csik idon tul, meg vettem egy harmadikat is azon nem latszodott semmi. Igy mivel nem volt egyertelmu ezert vettem a digitalisat es annak mar hittem
5/33 anonim válasza:
Jah es elmentem dokihoz es jol szamolta ki hogy mikor lehetett a fogamzas
6/33 anonim válasza:
En is a digitalis clear bluera adom le a voksomat. 1 napos kesesnel csinaltam 3 tesztet is, mas mas vizeletbol, de nem tudtam eldonteni, hogy van e ott valami, vagy nincs. Este 9kor egyertelmu valaszt adott a clear blue
7/33 anonim válasza:
Lehet, hogy később volt peteérésed. Emiatt a menzesz is tolódik, illetve ha sikerült a baba, akkor a teszt is később mutatja ki. Amíg nem jön meg, van remény. :)
8/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Amúgy gyanús h még fog jönni. Tipikus megjön érzésem van. Derekam is fàjdogàl.
Lehet tényleg később volt peteèrès.
2016. aug. 9. 15:01
9/33 anonim válasza:
Már meg volt erősítve hogy babát várok. 9 hetesen csináltam Clearblue tesztet simát ami negatív lett csináltam digitális tesztet és az villogott hogy nem vagyok terhes. Szóval ennyit a drága tesztekről. 18+3 hkm
10/33 A kérdező kommentje:
Azta az komoly :/ hát erősen gondolkodom hogy ha holnap sem lesz menstruációm akkor csinálok megint egy tesztet. Hátha lesz egy pozi :) remélem nem járok úgy mint te utolsó. Mikor mentél dokihoz?
Semmit nem érzek csak h úgy szúrkàl néha mint mielőtt megjön. Picit a derekam is fáj. De semmi más szóval pasz. Ritkán de elofordul hogy késik pár napot ezért nem tudom mi van.
2016. aug. 9. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!