Teszteltetek már clear blue tesztel? Mindíg jó eredményt ad?
9-es, mindenütt ezt látom, hogy NEKED nem mutatta a teszt! De NEKED! Ez ritka eset, mint a fehér holló! Valamiért nem választotta ki a vizeleted rendesen a hcg-t, de az nem a tesztek hibája! Elöfordul ilyen, de ritka nagyon!
Amúgy gratulálok a babádhoz! :)
Nekem együttlét után (vagy ovu után, ahogy tetszik), 12 dpon, erős pozi volt a clearblue teszt! [link]
De a 10. dpon már a facelle is határozott két csíkos volt! :)
11-es válaszoló! A H.N94-es válaszolónál nincs semmi különlegesség. Nem azért nem mutatták neki ki a tesztek a terhességet, mert rosszak voltak, vagy mert a szervezete nem választott ki hcg hormont, hanem mert nem is volt még mit kimutatnia. :) Jócskán elcsúszott a peteérése, és ezáltal a fogantatás is.
Mindig azt írja, hogy 38 napos késésnél lett először pozitív a teszt,utána ment dokihoz, és 5 hetes terhességet állapított meg. Ergo orvoslátogatás előtt kb. 3 héttel fogant a baba. Ha már eleve a terhesség miatt maradt volna ki a menzesze, és a tesztek lettek volna fals negatívak, akkor már vagy 10 hetesnek kellett volna akkor lennie. Szóval egyszerűen csak több mint egy hónapot elcsúszott a peteérése, ennyi.
A clear blue teszttel kapcsolatban meg az a véleményem, hogy azzal sincs baj. Csak a digitális egészen biztosan, de a simánál is el tudom képzelni, hogy be van állítva meddig érzékelje a Hcg-t. Szóval van egy felső határ. 9 hetesen pedig már olyan magas lehetett a hcg szint, amit már nem tudott a teszt kezelni. Határérték fölé esett, ezért éppúgy negatívnak vette, mintha határérték alatt lett volna. De végül is ezek a tesztek a koraterhes állapot megállapítására hivatottak, nem arra, hogy 9 hetesen játszadozzunk velük...
Köszi a válaszokat! :)
Mégsem csináltam ma tesztet de szerintem ha holnap csinálok akkor egy olcsóbban nem digitálisat választok.irok majd hogy minket az eredmény. Amúgy mintha kicsit éhesebb lennék a megszokottnál illetve inkább mint ahogy mensi előtt szoktam . Gyakrabban megehezem bár ez nem tipikus kora terhességnèl úgy tudom. Dehát mindenki más ki tudja? De nem várok, holnap egy újabb teszt szerintem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!