19-20 évesen rossz anyagi helyzettel valaki már vállalt gyereket? Ha igen, hogy oldották meg?
Tabletta mellett teherbe estem és nem szeretném/tudom elvetetni a babát viszont az anyagi helyzete a páromnak/nekem/családomnak nem túl rózsás.
A helyzet a következő: párom egyik helyről a másikra költözik, de viszont elég jól keres csak elveri, abból neg tudnánk oldani, szüleim az én fizetésrmből élnek (6an élünk egy fedél alatt) egyetlen megoldásom igazából hogy a párom a szányai alá vegyen. Van egy telek amit ha eladunk megoldódna minden probléma . Anyumnak van egy vállalkozása ami nem hoz sok hasznot.
Valaki volt úgy hogy rossz anyagi helyzetben vállalt gyereket fiatalon?
Nekem úgy tűnik, hogy nem tervezett babáról van szó, de ha volt már egy vetélésed, akkor vagy a fogamzásgátló tabletta nem megfelelő és lépni kellett volna más védekezési forma irányába, vagy valami nem stimmel a sztoriban.
Ez az élethelyzet inkább arról szól, hogy tökéletesen éretlenek vagytok még az önálló és felelősségteljes életre. Én biztosan elvetetném.
Tarthatsz szánalmasnak köztük engem is, amiért közel a 30-hoz vállaltam gyereket, de addigra már rég külön éltem a szüleimtől, volt normális lakhelyem, végzettségem, munkahelyem és bevételem, nem mellesleg egy megbízható párom, így nem kellett azon dilemmáznom, hogyan oldom meg az életünket.
Ezt hívják felelősségteljes családtervezésnek.
Kérdező ezt nem fogod tudni egyedül megoldani. A szüleiddel meg kell beszélned hogy ezentúl nem fogod tudni támogatni őket, a szülésig ki kell találniuk valamit amiből meg fognak élni.
A pároddal is beszélned kell, rá tudsz támaszkodni anyagilag és máshogy is, a legjobb az lenne ha mihamarabb külön költöznétek és a saját életetekre koncentrálnátok.
A párodnak elhiszem hogy nem tetszik hogy oda kellene költöznie 6 emberhez, meg nyilván nem ő akarja eltartani a te családodat is, szerintem ez érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!