Kora terhesseg orrfolyassal es orrdugulassal?
Figyelt kérdés
Kb 5 hetes terhes lehetek, van 2 pozitiv tesztem, dokihoz masfel het mulva kell mennem. 2 napja elkapott az orrfolyas, de olyan szinten h mar faj a fejem tole, ejjelre meg komplett bedugul. Ez normalis? Mas tunetem nincs, se torokfajas, se laz.2016. aug. 8. 07:30
1/12 A kérdező kommentje:
Jaj a tusszogest kihagytam. Orrfolyas tusszogessel, ejjelere meg total bedugul h meg levegos is alig kapok 😕
2016. aug. 8. 07:42
2/12 anonim válasza:
Ugyanez van nálam is, de én nem gondoltam, hogy a terhességgel van összefüggésben. 4 hetes vagyok.
3/12 anonim válasza:
Szia. Nekem csak orrdugulás volt, meg tüsszögés. KB. a pozitív teszttől. Pár hét alatt javult a helyzet. Kitartás! Mivel nem volt más tünetem orvoshoz nem mentem ezzel.
4/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de én is náthás voltam az első 12 hétben siznte folyamatosan. Vigyázz, orrsprayt nem szabad használni!
5/12 A kérdező kommentje:
Nem hasznalok orrsprayt semmikor, nem szeretem, turelmesen meg szoktam varni mig elmulik a natha, de ez most olyan durva ☺ akkor tenyleg lehet a terhessegtol? Remelem atmegy rajtam is.
2016. aug. 8. 07:52
6/12 A kérdező kommentje:
2es gratulalok ☺ remelem nekem is megerositi a dolgot majd a doki. Nagyon szeretnek babat
2016. aug. 8. 07:54
7/12 anonim válasza:
Két terhesség, 2-szer 9 hónap orrdugulás.
Nekem csak ennyi tünetem volt végig,más nem kísért el.
A másodiknál már azelőtt tidtam,hogy terhesség,hogy kimutatta volna a tíszt,ugyanúlis pont úgy dugult el az orrom,mint az elsőnél.
8/12 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Rendesek vagytok. Azt hittem hulyenek fogtok nezni a kerdes miatt ☺
2016. aug. 8. 08:38
9/12 anonim válasza:
Nekem is volt orrdugulásom a terhesség elején,a védőnő azt mondta,hogy a hormonváltozások okozzák...tengervizes orrsprayt használtam:)
10/12 anonim válasza:
Létezik sajnos a terhességi rhinitis. A fokozott hormontermelés miatt a nyálkahártya megváltozik és szűkül az orr. Nekem kb. a 6. héttől a 23. hétig kínszenvedés volt. Az egyik válaszoló nagyon jól írta; orrsprayt semmiképp se használj!!! Én sajnos beleestem ebbe a hibába, és kialakult egy orrcseppfüggőség, ami generálta a dugulást; hetekig nem tudtam aludni, csak 1-1 órát éjszakánként. Max fiziológiás sóoldattal fújd az orrod, ahhoz nem szoksz hozzá, és valamennyit segít. Jobb lesz egy kis idő múlva. Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!