Orrfolyással kapcsolatban!?
Kisfiam 2 hete bölcsis,a második napon elkezdett folyni az orra,a többi kisgyerektől kapta el mert mind a 7 gyereknek folyik.
Kap Cebion cseppet,naponta többször szívom az orrát,de semmit nem változott,sőt..
A gyerekorvos azt mondta,hogy orrfolyással ne vigyem,majd elmúlik!
Tudtok valamilyen praktikát?
Szia!
Az én kislányom amikor náthás a következő van:
rendes orrspray napi 2szer (Nasivin baby), és orrszívás előtt kb. 5 perccel tengervizes orrspray (sterimar baby). Az orrszívást én max. napi 3szor csinálom, mivel a túlzásba vitt orrszívás felsértheti a nyálkahártyáját, és azzal többet ártok, mint használok. Közben, ha mégis tele van az orra, akkor Sterimar, és szépen bocsánat a szóért "kifolyik" aminek ki kell, meg kitüsszenti.
De ha pár nap múlva is náthás még, akkor szerintem el kellene látnia, vagy kezelnie a gyerekorvosnak, nehogy aztán jobban bele kevergőzzön. Ez rajta van az orrspay-k oldalán is (azt hiszem 3-5 napot írnak rajta).
Jobbulást Neki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!