26-án kellett volna megjönnie, semmi előjele, mint máskor. Csináltam most egy tesztet, de eszméletlenül halvány a második csík, szinte alig észrevehető. Korai még reménykednm a babában?
Figyelt kérdés
2008. szept. 30. 08:36
1/4 anonim válasza:
Hát azt mondják a halvány csík is csík. Pozitív irányba a teszt nem tévedhet. Szerintem csinálj még egyet, valamilyen más fajtát és meglátod. Lehetséges hogy még kevés a HCG hormon a szervezetedben azért halvány. Én nagyon drukkolok neked! Majd írd meg hogy mi lett!
2/4 anonim válasza:
Szia!Én ugyanígy voltam mint te!Nekem is alig lehetett kivenni és most 30 hetes terhes vagyok!Szóval szerintem baba van!Drukkolok neked!Pár nap múlva ha gondolod tesztelj újra, hogy biztos legyél benne!Sok sikert!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!!Remélem nem fogunk csalódni.Nagyon várjuk már a picit!
2008. szept. 30. 08:58
4/4 anonim válasza:
A hcg minden nappal több és több a szervezetben. Elvileg, ha pár nap múlva tesztelsz, már erősebb csík várható. De egyébként azt gondolom, hogy szinte biztosra veheted azt a kis halványat is, mert ha semmi hcg nem lenne a szervezetedben, akor nem is jelenne meg halványan sem. De ezek szerint ott van, még ha egyenlőre nagyon az elején is vagy. Minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!