Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha mégsem vastagodik a méhnyál...

Ha mégsem vastagodik a méhnyálkahártya akkor irfel vastagitot, deha baba lesz és tovább kell hogy vastagodjon akkor hogytud majd?

Figyelt kérdés
tehát remélem érthető leszek,:)ha nekem magátol nemlesz elég vastag a méhnyálkám akkor irfel a doki vastagitot. deha igy beágyazodik akkor is vastagodnia kell hogy megtudjon maradni a baba és akkor az hogyan vastagszik?ha magátol nem akkor megint ir fel gyogyszert?neminkább megkelene nézni mitől nemjo még mindig?
2008. szept. 29. 23:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak gyógyszer van, hanem krém is, amivel a hasadat kell kenegetni, így vastagszik a nyálkahártya. Ha már beágyazódott a baba, az azt jelenti, hogy megfelelő vastagságú. Emiatt ne aggódj! Ha 8-10 mm-s, akkor abba már be tud ágyazódni.
2008. szept. 29. 23:26
 2/4 A kérdező kommentje:
igen de csakvan valami oka ha nemvastagszik. a hormonom rendbejött. demégis vékony:(én nagyon félek . már 2 éve várjuk a csodát.
2008. szept. 29. 23:28
 3/4 anonim ***** válasza:

én sokkal régebben.....:(( de a 2 év is sok.

Mit mond a doki, mennyi a mérete a nyálkahártyának? Azt mondja, annyira vékony, hogy lehetetlen a beágyazódás? Ha már megmarad a baba, akkor nem kell tovább vastagítani, hiszen oda ágyazódott be. Melyik hormonoddal volt baj (prolaktin?) Lombikoztok?

Na, csak bombázlak kérdésekkel, bocs! Csak szeretnék többet megtudni, hátha valamit tudok segíteni.

2008. szept. 29. 23:36
 4/4 A kérdező kommentje:
igen a prolaktin szint volt magas. és a 13. napon 5mm volt a nyálkám.ti miota probálkoztok?
2008. szept. 30. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!