Ha mégsem vastagodik a méhnyálkahártya akkor irfel vastagitot, deha baba lesz és tovább kell hogy vastagodjon akkor hogytud majd?
Figyelt kérdés
tehát remélem érthető leszek,:)ha nekem magátol nemlesz elég vastag a méhnyálkám akkor irfel a doki vastagitot. deha igy beágyazodik akkor is vastagodnia kell hogy megtudjon maradni a baba és akkor az hogyan vastagszik?ha magátol nem akkor megint ir fel gyogyszert?neminkább megkelene nézni mitől nemjo még mindig?2008. szept. 29. 23:22
1/4 anonim válasza:
Nem csak gyógyszer van, hanem krém is, amivel a hasadat kell kenegetni, így vastagszik a nyálkahártya. Ha már beágyazódott a baba, az azt jelenti, hogy megfelelő vastagságú. Emiatt ne aggódj! Ha 8-10 mm-s, akkor abba már be tud ágyazódni.
2/4 A kérdező kommentje:
igen de csakvan valami oka ha nemvastagszik. a hormonom rendbejött. demégis vékony:(én nagyon félek . már 2 éve várjuk a csodát.
2008. szept. 29. 23:28
3/4 anonim válasza:
én sokkal régebben.....:(( de a 2 év is sok.
Mit mond a doki, mennyi a mérete a nyálkahártyának? Azt mondja, annyira vékony, hogy lehetetlen a beágyazódás? Ha már megmarad a baba, akkor nem kell tovább vastagítani, hiszen oda ágyazódott be. Melyik hormonoddal volt baj (prolaktin?) Lombikoztok?
Na, csak bombázlak kérdésekkel, bocs! Csak szeretnék többet megtudni, hátha valamit tudok segíteni.
4/4 A kérdező kommentje:
igen a prolaktin szint volt magas. és a 13. napon 5mm volt a nyálkám.ti miota probálkoztok?
2008. szept. 30. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!