Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért lehet vékony a terhesség...

Miért lehet vékony a terhességi teszten a csík?

Figyelt kérdés
Kb.1 hete szúrkálást érzek a hasamban. Eddig 2x történt ilyen megakar jönni érzés.Fáradtabb vagyok mint általában. Ovu elott 1nappal es utána 2 nappal voltunk együtt megszakítással. Olvasgattam gondolkodtam. Addig beszéltek nekem míg a történtek után 1 héttel vettem tesztet de nem bírtam várni igy nem a reggeli elsőből készült. A csík vékony lett. Szerintetek?

2016. aug. 1. 10:56
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Szeretnèm elhinni, hogy valós. Fele fele arányban van szó száradási csíkról és babáról. Nem gyanakodnék ha, nem lennének szúró érzések a hasamban, Menstruációhoz hasonló fájdalmak.27-28-29 napra mindig megjött, óriási fájdalmakkal. A legutolsó mensim 23napra jött de mintha nem is az lett volna. De ha akkor sikerult a tesztnek már rég mutatnia kellene. Most Lehet korán teszteltem. De 10 perc utan jelent meg nem órákkal később.. reggel tesztelek még egyet :)
2016. aug. 1. 14:22
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

Azt irtad h aktus után vagy egy héttel. Tehat semmiképp sem lehet abbol terhesség. Sztem ennek tudatában negatív!

Üdv

20hkm

2016. aug. 1. 16:47
 13/24 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem ez pozitív lesz. Próbálj más fajta tesztet. Pl Rossmanos Facelle teszt vagy Romed Movo, gyógyszertári Gabriel teszt.
2016. aug. 1. 17:10
 14/24 A kérdező kommentje:
Németorszagban lakom jelenleg és ezt a Dm-ben vettem TESTAmed diagnostic frühtest sensitive 25mIU/ml pontos neve. Reggel tesztelek elsőből.
2016. aug. 1. 17:44
 15/24 anonim ***** válasza:
Csinalj meg egyet masikkal.:)
2016. aug. 1. 18:18
 16/24 anonim ***** válasza:

Azt megkérdezhetem, ha babát szeretnétek, miért megszakítással szeretkeztek?

12 hkm

2016. aug. 1. 20:19
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk rajta de nem is tiltakozunk ellene. Ha jön jön. Szeretettel várjuk. Nem vagyunk már gyerekek, hogy ne érezzük a súlyát a dolognak. De mivel még nem voltam terhes, Érdeklődöm tapasztalatokról.(25L&29F)
2016. aug. 1. 20:56
 18/24 anonim ***** válasza:
na mi lett kedves kérdzö?? engem nagyon érdekelne :D
2016. aug. 2. 07:10
 19/24 A kérdező kommentje:
Hát igazábol nem tudom eldönteni ott van e vagy nincs, tegnap valoban látszott azt nem kellett forgani stb. Ott van és kész. Viszont ezt csak néztem és néztem. És mintha ott lenne de mégsem. Fogalmam sincs.
2016. aug. 2. 07:36
 20/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Mai napra 25.napon( tegnap, tegnap elott mensi szeru érzés, tudni kell rólam hogy ha megjön első nap gyógyszeren élek felállni nem bírok annyira fáj, néha ájulás) semmi fájás, de nagyon halvány piros testápolószerű valami jelentkezett, darabok és színeltérések nélkül. Szerintetek?
2016. aug. 11. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!