Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért lehet vékony a terhesség...

Miért lehet vékony a terhességi teszten a csík?

Figyelt kérdés
Kb.1 hete szúrkálást érzek a hasamban. Eddig 2x történt ilyen megakar jönni érzés.Fáradtabb vagyok mint általában. Ovu elott 1nappal es utána 2 nappal voltunk együtt megszakítással. Olvasgattam gondolkodtam. Addig beszéltek nekem míg a történtek után 1 héttel vettem tesztet de nem bírtam várni igy nem a reggeli elsőből készült. A csík vékony lett. Szerintetek?

2016. aug. 1. 10:56
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
82%
Tegyél fel képet.
2016. aug. 1. 10:57
 2/24 A kérdező kommentje:

A kép :

[link]

2016. aug. 1. 11:14
 3/24 anonim ***** válasza:
51%
Én ezt pozitivnak látom, de később még ismételd meg a tesztet.
2016. aug. 1. 11:38
 4/24 A kérdező kommentje:
Nem azonnal mutatta ki kb 10 perc után.
2016. aug. 1. 11:41
 5/24 anonim ***** válasza:
79%
Ennél a típusú tesztnél ez "negatív", csak száradási csík, akkor számít pozitívnak, ha ugyanolyan vastag a tesztcsík, mint a kontrollcsík. Mikor kellene megjönnie? Ha nem jött meg, akkor várj 1-2 napot és akkor tesztelj reggeli első vizeletből (ami a legtöményebb, tehát a legnagyobb az esély arra, hogy elég koncentrált benne a HCG).
2016. aug. 1. 11:58
 6/24 A kérdező kommentje:
Már használtam ezt a tesztet párszor. De soha nem mutatott még ilyen "száradási csíkot".
2016. aug. 1. 12:14
 7/24 anonim ***** válasza:
62%
Nem mindegyiknél jön elő, de nagyon gyakori, itt az oldalon is többször találkozni vele, sőt, én is tapasztaltam már sajnos... Ezért írtam, hogy ebbe ne éld bele magad, mert gyakran előjön ez a fajta vékony csík! Mikor kellene, hogy megjöjjön?
2016. aug. 1. 12:46
 8/24 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyenem volt, és meg is jött :(
2016. aug. 1. 13:03
 9/24 anonim ***** válasza:

nekem ilyenem volt

31 hetes terhes vagyok...2 esélyes

2016. aug. 1. 14:10
 10/24 anonim ***** válasza:

Menzesz előtt 4 nappal halványan mutatta nekem ez a teszt, de időn belül jött ki (3p), és vastag csíkon. én is úgy tudom, ezeknél a teszteknél figyelni kell a csík vastagságát (szinte mindegyiken van vékony csík időn túl), nekem elég szép vastag lett. egyébként ha tutira akarsz menni, kb 2200 Ft egy vér HCG, aznap eredmény. a legbiztosabb!

12 hkm

2016. aug. 1. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!