Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valami tipp az erős...

Aniko890225 kérdése:

Van valami tipp az erős szédülésre?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk párommal.Régóta próbálkozunk.Az orvos írt fel closrybegytet mskd pregnyl injrkciót.Ez már a második kúra volt.csütörtökön kaptam a szurit.pénteken kellett együtt lenni.mai naptól hétfőtől kell szednem a progeszteronr 3x1-et.most vettem be 2órával ezeleőtt a gyógyszert de annyira szédülök hogy nem birok felkelni. Nem elég vastag a méhfal ezért kaptam.csütörtökön mennem kell Uh-ra.mit tegyek?abba hagyjam?vagy szedjem tovább?van vmi trükk a szédülésre?így nem tudok semmit se csinálni
2016. aug. 1. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Mérd meg a vérnyomásod.
2016. aug. 1. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Akkor ne csinálj semmit, most a baba meg te vagy az első. Igyál bőven folyadékot és pihenj, magadtól pedig ne változtass a gyógyszerszedésen.
2016. aug. 1. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem terhes. Azért kellene mérni a vérnyomást.
2016. aug. 1. 11:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Normális a vérnyomásom Mértem többször is.Mellékhatásként írja a szédülést.Azt hogy terhes vagyok vagy volt e beágyazódás csütörtökön tudom meg.A gyógyszer beszedése után kap el az erős szédülés,gyengeség remegek szinte és hányingerem van
2016. aug. 1. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Hívd fel az orvost, hogy ha mellékhatása van a gyógyszernek, akkor szedheted e tovább?
2016. aug. 1. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!