Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lennék?! Többi lent.

Terhes lennék?! Többi lent.

Figyelt kérdés

A menszeszem 11.e korul varhato.

24.én( pont ovulaciokor) voltunk egyutt paromm. Ovszerrel vedekeztunk. Azt tapasztaltam tegnap, hogy barnáztam, pedig ilyen velem mégnem volt, de azóta semmi és ez is elég észrevehetetlen volt. Nagyon félek hogy beágyazódási vérzés. Nade védekezés mellett? Annyira érdekes lenne.

18N várom a vélemenyéket és hasonló tapasztalatokat.

Köszi előre is :)

2016. júl. 30. 11:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
gyógyulj meg! sok hűs limonádé, enni nem kell 1-2 napig, kis főtt rizs, hamar elmúlik!
2016. júl. 31. 22:17
 12/14 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy nem jott meg akkor se mikor irtam. Vagyis ha igen, 1 napig tartott. Az igaz, hogy lebetegedtem, de feszul a hasam es fura. Aggodom. Szerintetek?
2016. aug. 1. 20:51
 13/14 anonim válasza:
0%
Szia nekem ugyan ezek a tunetek voltak..ilyen megfazasos lazas tunetek.nem akarlak idegesiteni dee gyogyszer mellett teherbe estem...ugyan igy ereztem en is magam.mire rajottek h terhes vagyok...
2016. aug. 28. 20:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Megjött rendes időpontban, azóta ( bar egy héttel hamarabb) rendesen megjött megint. Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Gyógyszer mellett, utolsó? Hallottam már olyanról, hogy gyógyszerek pl antibiotikum keresztbetesznek a hatásnak. Nem lehet, hogy szedtél bármilyen gyógyszert akkortájt, mikor történt a dolog?
2016. szept. 11. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!