Terhes lennék? Segítség
Akkor módosítok,semmi szexualitáshoz köthető dolgot ne csinálj.
Az alapvető dolgokkal nem vagy tisztában,tehát jelenleg maximálisan ki vagy szolgáltatva a másiknak,mert bármit mond te el fogod hinni neki.Ez pedig baromira nem egészséges és főleg nem egyenlő kapcsolat így.
Kezd el nagyon sürgősen olvasgatni a biosz tankönyvedet,vagy keress a neten felvilágosító anyagokat, és amíg nem vagy minden apró kis részlettel tisztában,addig ne csináljatok semmit.
Ja és plusz egy tanács.Ha már az ujjazásnál tartotok az a minimum legyen,hogy a párod kezet mos.Ennél soha ne add lejjebb.
Egyébként,nem nem lehetsz terhes.
Én azon vagyok kiakadva, hogy 15 éves létére már lecummantja a kis barátját annak ellenére hogy még szűz és annak ellenére hogy semmit sem tud a szexről valamint a teherbeesés folyamatáról... Tényleg ennyire tudatlanok és gátlástalanok a mai tinédzserek??? Én sem voltam "angyal", de 15 évesen nem kezdtem el "szopkodni"...
Most pedig válaszolok a kérdésre is! Mit tegyél? Tanulj és legyél gátlásosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!