Akinek volt méhenkivüli terhessége mikor vették észre? Tünetek mikor kezdödtek és mik voltak?
Nekem az ötödik héten vették észre. Folyamatosan barnáztam, vérezgettem, amikor már friss vér jött, irány az ambulancia. Megnézték uh-on, de semmit sem találtak méhen belül, pedig 3 pozitív tesztem volt. Vérvétel, b-hcg vizsgálat. A saját dokim két naponta küldött vérvételre, uh-ra. A hatodik hét első napján látható volt a bal petevezetékben.
Folyamatosan fájt a hasam alja, főleg a bal oldalon, de én akkor ennek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, ma már tudom, hogy emiatt volt.
Szia!
Nekem is az 5., 6. hét környékén derült ki. Nem görcsöltem, csak véreztem, azt hittem épp menstruálok. Aztán egyszer utaztunk autóval, és egyszer csak nagyon fájt a (bocsi) végbélnyílásom, alig tudtam ülni, azután pedig majdnem elájultam a bevásárló központ wc-jében. De nem tulajdonítottam ezeknek nagy jelentőséget. Rá pár napra 3 napig iszonyú hányingerem volt éjjelenként. Ezután csináltam tesztet. Nekem nem láttak semmit az ultrahangon, csak kitapintani tudták. Utóbb kiderült, hogy diónyi nagyságú volt már a terhesség...sajnos a bal petevezetékembe került. A műtét után olvastam utána a neten, hogy a méhen kívüli terhesség tünetei között van a végbélfájdalom és az ájulás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!