Mi lehet ez? Akinek méhenkívüli terhessége volt mit érzett? Volt valamilyen tünete?
Figyelt kérdés
5hetes terhes vagyok és már vérzés előtt is bal oldalon fájdogál a petefészkem körül.Nem szurkálos érzés,tompa fájdalom ami a méh felé sugárzik!Nem minden nap,kb.2naponta.Volt így valaki?Méhenkívülire gondoltam:-(Dokinál még nem voltam!2010. febr. 23. 16:29
1/7 anonim válasza:
Szia!Én mihamarabb felkeresném a dokit és nem találgatnék, mert ha méhen kívüli te is veszélyben lehetsz!!
2/7 anonim válasza:
Szia.A b.nőm volt méhenkivüli de Ő erős szúró fájdalomra szédülésre is panaszkodott és feszitett a hasaalja erősen szinte elviselhetetlenül,hányingere is sűrűn volt.Igaz már akkor 10 hetes volt(méhenkivüli).
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Még nagyon korai,szerintem uh.on nem látna smmit.Pénteken lesz 4hét 5napos.Akkor mindenképp elmegyek.Előző terhességnél nem volt ilyen!Más tünet nincs csak mintha a petefészeknél fájna.Olyan mint mikor begyullad és ha fekszem hátamon megnyomkodom is fáj!Még többen is írjatok..Köszi aki írt!
2010. febr. 23. 17:06
4/7 anonim válasza:
én voltam méhenkívüli terhes. nagyon erős hasi fájdalommal jár, nem 2 naponta, hanem folyamatosan, összetéveszthető egy erős menzi szerű görccsel. erős vérzéssel jár. hányinger és más terhességi tünetek ilyen esetben erősebbek. erőtlenség, levertség. én későn kapcsoltam, pontosan a menzi napján jött meg, iszonyú tünetekkel, de annyira elfoglaltak az egyéb gondok, h sokára vettem tudomásul, h valami nem stimmel. 2 hét után is véreztem még, de ekkor nem annyira erős, hanem szó szerint kávézacc szerű lett. a fájdalom és a többi még tartott. eredmény: 18 cm-es vágás a hasamon, és egyel kevesebb petevezeték. szerintem te nem vagy méhenkívüli terhes, de fel kellene keresni a dokit, lehet, h gyulladásod van. azt pedig kezelni kell.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 17:12es kicsit megnyugtattál.Teljesen olyan most is mint mikor petefészekgyuszi van csak a petefészket nem tudom kitapintani mint mikor anno többször volt ilyen.Holnap ha elmegyek dokihoz látna valamit uh.on?Hüvelyi nincs neki..
2010. febr. 23. 17:34
6/7 anonim válasza:
Szia! Nekem méhenkívülire gyanakodnak azért, mert később kezdett emelkedni a hcg-m. Mensi körül volt egy pár napos vérzésem, ami azonban kevésbé fájt és kevésbé véreztem, mint mensikor. A hcg tovább nőtt ez után is. Nálam ez van. Fájdalmat nem érzek, de terhességi tüneteket sem, néha van kicsit hányingerem, de semmi más és már nem is vérzek.
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Elmentem dokihoz kaptam gyogyszert,még petezsák nem látszik csak gesztácios gyürü.Csinált tesztet az pozi lett.Kilőkődés veszély van azt mondta.Kemény a méhem..Még a méhenkívüli is benne van a pakliba azt mondta.Ha nem mulik a panaszom rögtön menjek vissza!Hála ég,görcs nincs és vérzés se!11:49es!Nagyon drukkolok neked hogy sima terhességed legyen.Én hétfőn megyek ujra ha addig nincs panaszom addig.Sok sikert!
2010. febr. 24. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!