Van, aki a napokban fog tesztelni?
Figyelt kérdés
Pontosan hanyadik napon vagytok és mikor fogtok tesztelni, milyen teszttel???2016. júl. 28. 19:06
11/20 anonim válasza:
36 napos ciklusnál, szóval nem középidőben. De ovuteszteztem, és tudtam, hogy pozitív utáni napon van ovu, onnan 14 nap :) 11.en clearblue borzasztó halvány, 12.en facelle, clearblue határozott pozi. Persze első vizeletből, este keveset ittam, hogy éjjel ne kelljen kimenni. :)
12/20 anonim válasza:
Bocsi, azt nem tettem hozzá, hogy uh alapján kisebb is 2 nappal a baba mint az ovu szerint. Facelés voltam 😃
11hkm
13/20 timszy25 válasza:
Én ma teszteltem pozitívat igaz nekem màr 9 napja késett😃olyan boldog vagyok ez volt a màsodik pròbàlkozòs hònap.drukkolok mindenkinek
14/20 anonim válasza:
6-os vagyok, én már nem fogok tesztelni, mert megjött. :(
Nektek szurkolok és gratula annak, akinek már pozitív lett!
15/20 A kérdező kommentje:
Nekem ma nega lett,de még csak holnap este kéne jöjjön. Vagyis nem kéne. Az még érdekes,hogy nekem mensi előtt 2-3 nappal narancssárga filyás szokitt lenni és most semmi. 😊
2016. júl. 29. 11:39
16/20 A kérdező kommentje:
I- helyett o
2016. júl. 29. 11:39
17/20 anonim válasza:
4es vagyok
Ma reggeli teszt Halványan de pozitív 😁😍
18/20 A kérdező kommentje:
Tényleg? Jujj de jó! Nekem ma nem kéne megjönni, még semmi jele, de mivel a tegnapi nega lett, én nem merek ma tesztelni. Talán holnap.... Mikor mész orvoshoz? Van valami tüneted?
2016. júl. 30. 10:13
19/20 anonim válasza:
4es vagyok
Igazából semmi tünetem.Hétfőn hívom a dokim,mert el fog fogyni az utrogestan és így nem hagyhatom abba.Hogy megnézzük vagy csak receptet ír majd ő eldönti 😊
20/20 anonim válasza:
En vasarnapra nem varom. Faradtsagon kivul, gyengeseg, ehseg, delutan remeges. De gyanus, hogy minden eget. Pl elobb ettem bundaskenyeret. Es tettem ra pici kechupot. Eg a gyomrom szinte mindentol.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!