Mit éreztetek, amikor elkezdtetek próbálkozni, és hónapról-hónapra megjött?
Nekem 28 napos ciklus mellett, 12. napi peteéréssel 2. hónapban sikerült. Minden nap együtt voltunk, ahogy előtte is, szóval nem is koncentráltuk a dolgot. Szőnyegbombáztunk.:)
Szóval én nem aggódnék. Nem mindenki esik teherbe végül azzal a hülyeséggel, amit használtatok, és megszakítással se. Csak nagy az esélye, de ha nem, az egyszerű véletlen is lehet, nemcsak az, hogy meddők vagytok. Nyugi. Lehet, hogy mondjuk 10 évnyi esetből kijött volna végül egy véletlen baki.
Ugyanígy voltam, ahogy te. Ahogy elhatároztam, hogy legyen baba, szinte rosszul esett, hogy az első próbálkozós hónapban megjött.
Aztán így ment egy évig, remenykedés, csalódás. Közben nem tettem semmit a sikerért, persze, a rendszeres szexen kívül, nem ovu teszteltem, nem hőmérőztem, nem szedtem vitaminokat.
Egy év után a pozitív tesztet alig hittem el. Sajnos, az a terhesség vetéléssel végződött.
Után a tudatosabb lettem, gyógyteázni kezdtem, vitaminokat szedek. Újra babát várok.
H most minden jól megy (most kezdem a 8. hetet), akkor kb két év fog eltelni az első próbálkozós hónaptól addig, hogy a baba a karomban lehet.
Egy dologra megtanított ez a két év, a türelemre.
Persze, nem mindenkinek ilyen hosszú az út. Nekem is van olyan gyerekem, aki egyetlen aktusból fogant meglepetés baba volt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!