Hat nappal a várt menses előtt kimutathatja a Gabriel teszt a terhességet?
Hát az még szerintem elég korai lenne.Még alacsony a HCG koncentráció.A menszesz napján tesztelj legközelebb, de az még jobb lenne, ha utána egy pár nappal csinálnád meg.
HCG szint két naponta duplázódik.Szorítok! Légyszi írd meg, ha gratulálhatok! Köszi!
Köszi a válaszokat mindenképpen megírom az eredményt,már nagyon nehezen bírom kivárni ezt a pár napot:((
Ti hogy bírjátok hogy ne azon gondolkodjatok állandóan hogy összejött e a baba?
21:14-es vagyok.Nekem már 8 hónapos a kisfiam.
Tudom, így már könnyű mondani:) De megértelek teljes mértékben, mert 1 éven keresztül teszteltem, mire végre pozitív lett. Szinte el sem tudom mondani mit éreztem. Hihetetlen volt számomra is a sok csalódás után.Szorítok ezerrel!
Köszi mindenképpen írok hogy mi lesz az eredmény.
Gratulálok a kisfiadhoz.
Drukkolok hogy legyen baba,írd meg feltétlenül mi lett a teszt eredménye.
Az lehet hogy azért járok picit többet pisilni mert esetleg már úton van a baba?Vagy csak már bemesélem magamnak?
21:14-es vagyok megint.Köszönöm a gratulációt!
Még én sem tudtam a jó hírt, de már akkor én is gyakran jártam pisilni.Bízom benne, hogy nálad is a pocaklaló okozza!
Butaságot nem szeretnék mondani, pontosan nem tudom miért vannak az enyhe görcseid, de lehet, hogy ez a beágyazódás miatt van.
De számoljunk: nem tudom hány napos a ciklusod.Veszek 30 napos ciklust, akkor most a 24. napon vagy, mert 6nappal a mensi elött vagy.Akkor a 14.nap körül volt az ovulációd.A két számot kivonjuk egymásból, akkor megkapjuk azt a 10 esetleg 8 napot, ami a beágyazódás ideje.Remélem így van:)!!!
Ha elfogadsz egy tanácsot kezdj el magnéziumoz, Magne B6-ot szedni.Nem tudom, szedtél-e folsavat?Az nagyon fontos.
De a terhességi vitaminokban is megtalálható.Ha azt szedted az is jó. Írj privit, ha van még kérdésed.Szívesen segítek,ha tudok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!