Száradási csík, időn túli pozitív teszt, de megjött, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
tegnap reggel csináltam tesztet ami akkor és ott negatív lett azt rá kis időre meg is jött. most ki akartam dobni a tesztet de ott volt rajta egy egyértelmű 2. csík. akkor elindult valami azt megszakadt? kinek mennyire látszott a szellem csík, száradási csík....stb?2016. júl. 22. 22:01
1/7 anonim válasza:
Túlkapod.Mi lenne,ha nyugisan elkönyvelnéd egy sikertelen hónapnak és a "sebaj,majd legközelebb"jelmondattal nyugovóra térnél?
2/7 anonim válasza:
Szerintem ezen már kár rágódni. Vagy igen, vagy csak hibás volt a teszt, a végkifejlet sajna ugyan az.
3/7 anonim válasza:
nekem is ilyen volt,akkor nem volt baba.
4/7 A kérdező kommentje:
igazából nem rágódok úgy rajta...nem sajnálkozok hogy megjött, nem gondolom azt hogy a millióból egy vagyok a mensi mellett terhes...stb, mikor megjött akkor felfogtam hogy nem vagyok terhes amit annyira nem bánok, mert épp házfelújítás közepén vagyunk tehát jobb ha majd ha végzünk akkor leszek terhes. csak azért kérdeztem mert sose volt ilyen tesztem, és fura hogy ennyire látszik a másik csík. köszi a válaszokat.
2016. júl. 23. 10:04
5/7 anonim válasza:
Egyszerű! Ismételd meg a tesztet és kiderül :)
6/7 A kérdező kommentje:
igen :) ha elmúlik a vérzés tesztelek a biztonság kedvéért. köszönöm mindenkinek.
2016. júl. 23. 11:55
7/7 anonim válasza:
Nekem is ezvolt. Nem volt baba pedig produkáltam tüneteket. Az emberlanya már csak ilyen. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!