2/5 anonim válasza:
Alakul. De ettől függetlenül legyetek együtt. Azt mondják akkor pozitív ha legalább a két csík ugyanolyan színű és erősségű. Vagy ha a teszt csík erősebb mint a Control csík. Drukkolok
3/5 anonim válasza:
Szerintem meg egy nap es az lesz.
De ma mar legyetek egyutt. Egyebkent a pozitiv utani elso negativ napon van a peteeres ne hagyjatok utolso pillanatra. Mert 12ora mire odaer a spermium a petesejthez es neki csak 24ora az elettartama. Nehogy keson erkezzen a spermium!:)
4/5 anonim válasza:
Ki kell tapasztalni! Nem mindenkinél egyforma az LH szint. Nálam ez már pozitív, innentől csak halványul. Neked lehet hogy holnap délután még erősebb lesz. A helyetekben ma rástartolnék a dologra. Ne várd meg az első negatív teszt utáni 24-36 órát, mert az már rég késő. Ugyanis ezek a tesztek csak késve mutatják a tüszőrepesés időpontját. Először a vérben mutatkozik meg a hormon szint emelkedése és csak később a vizeletben. Akkor kell együtt lenni amikor pozitív.
5/5 anonim válasza:
Én ugy tudom par ora alatt ott a spermium amugy fugg h milyen erzekenysegu tesztet hasznalsz nekem sosem volt ilyen eros a csik megis babas lettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!