Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély, hogy elsőre...

Mennyi az esély, hogy elsőre sikerült a baba?

Figyelt kérdés
Párommal nagyon szeretnénk már gyereket. Elsején volt az utolsó mensim első napja, voltunk azóta együtt, most 15-én is. Esélyes, hogy akkor volt pé-m? 30 napos ciklusom van. Köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 17. 12:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szia nekem ma rendesen megjött,de nem bànkòdok.Fogyni akarok pàr kilòt ùgyis.. Majd spontàn ha nem varom meg nem szàmolgatok bizti összejön :) Veled miùjsàg??
2016. júl. 26. 20:06
 12/20 A kérdező kommentje:
Szia! Nem korai a menstruációd? Nekem eddig semmi, szerintem szombaton vagy vasárnap tesztelek, ha addig nem jön meg.:)
2016. júl. 27. 18:21
 13/20 anonim ***** válasza:
Kitartást a hétvégéig, kérdező. Én annak idején nem bírtam magammal és ellőttem egy korai tesztet. Persze negatív lett, pedig már ott volt, amire vártam.
2016. júl. 27. 18:34
 14/20 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm! :) Még nem jött meg, hát remélem, hogy nem is fog...:) Bár, egy-két nap késés előfordulhat... De holnap meló után veszek tesztet, és kedden megcsinálom, ha addig meg nem jön.
2016. júl. 31. 16:24
 15/20 anonim ***** válasza:
3#-Szia hogy alakult?Teszteltél?Nekem megvolt rendesen..
2016. aug. 2. 18:23
 16/20 A kérdező kommentje:
Szia! Mivel tegnap 6 órakor elaludtam (és csak reggel keltem fel, én sem értem), így nem tudtam tesztet venni, ma későn végeztem, úgyhogy reményeim szerint holnap korábban itthon leszek, hazafele veszek tesztet, és csütörtökön megcsinálom. Köszönöm az érdeklődést! :) egyébként semmilyen "terhes tünetem" nincs, a hasam alja szúr csak, meg talán ez a rengeteg alvás, de ez bármire fogható szerintem...:/ Olvastam ezt a barnázást meg pecsételő vérzést, hát majd meglátjuk.:)
2016. aug. 2. 20:48
 17/20 A kérdező kommentje:
Ma délután 4 órakor elmentem wc-re, amikor végeztem. Hazafele vettem egy tesztet, már nagyon türelmetlen voltam, és az előbb megcsináltam, még egy halvány csík sem volt rajta. Érdemes még kísérleteznem, ami a tesztet illeti?
2016. aug. 3. 17:45
 18/20 anonim ***** válasza:
3# Hát nem tudom,mit érzel meg fog jönni??Várj 2 napot és ha addig semmi akkor vegyél még tesztet.Este gondoltam egyet és csináltam egy x-epil-t és lett valami halovány csík rajta!! De reggel pedig egy one-step-et azon semmi nem volt! Vagy csak odaképzelem,de hát hogy is lehetne rajta valami ha meg is volt a mensim.Nem gondoltam volna hogy az x-epil ilyen kamucsíkos!
2016. aug. 3. 20:20
 19/20 anonim ***** válasza:
3# Most csinàltam megint semmi nincs rajta,valòszìnű szàradàsi csìk volt.Veled miùjsàg??
2016. aug. 5. 06:16
 20/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma reggelre megjött. Már tegnap brutál görcseim voltak (mint mindig), tudtam, hogy meg fog jönni. A késés okát nem tudom, de gondolom ez még belefér. Új hónap, új remény:) Mielőbbi babásodást kívánok minden babót akarónak!!!
2016. aug. 6. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!