Terhes vagyok? L/16
Nagyon nagyon meg vagyok ijedve!! :(
A baratomat kielegitettem kezzel majd o elment es megmosta a kezet es a peniszet. Aztan visszajott es rendesen lefekudtunk tehat a penisze jart az en huvelyembe. Ovszert nem huzott es en sem szedek semmilyen tablettat. Akkor vesztettem el a szuzessegem. Igazabol nem tartott sokaig mert fajt es abbahagyzuk.
Nagxon felek es meg vagyok ijedve hogy nem fpg megjonni es baj van!!!!! :(((((
Szerintezek?
Először is: hogy jutott eszetekbe óvszer nélkül szexelni? Az ilyen felelőtlen viselkedésből jön a nem kívánt baba.
Ha a véleményemre vagy kíváncsi, szerintem nem sok esélye van, hogy terhes vagy, de majd idővel elválik.
Az előző válaszoló butaságot mond. Nem ment el benned így nagyon kevés az esélye,ráadásul nem is tartott sokáig,ez megint csak csökkent az esélyen,hogy teherbe ess. Plussz a peteérés 28 napos ciklus esetén a menstruáció első napjától számítva a 14. napon van,akkor a legnagyobb az esély a teherbeesésre. Szóval,ha nem is akkor történt akkor szinte kizárt.
Máskor pedig húzzon óvszert,azzal kizárható a nemibetegségek kockázata is. És előbb inkább tájékozódj mielőtt felelötlenül bele vágsz egy ilyen fontos dologba.
Ciklus 6. és 7. napján fogant gyerekekkel én nem regélem a tankönyvi 14.napot. Szimplán mert nem vagyunk gépek.
A húgycsövében mindem bizonnyal maradt spermium. Így járt bent. Innentől kezdve mindegy mennyi az esélye, ha az a kevés épp nálad jön be.
Igen, kis eséllyel, de teherbe eshettél.
És igen, nemi betegséget is elkaphattál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!