Érzett már igy valaki és terhes volt?
Figyelt kérdés
mai napra nem várom a mensit. Eddig nem is jött meg. Multhónap vége felé volt ovum. Nem védekeztünk. Néha van egy kis émelygés fejfájás. De más semmi. sokszor játszotz velem a testem terhességi tüneteket produkált. De most semmit nem érzek még azt se hogy megfog jönni. Esetleg volt igy valaki hogy tünet mentes volt és mégis terhes volt?2016. júl. 15. 11:18
1/5 Pimaszulsuttogó válasza:
Az első terhessegem kb 6 hetesen derült ki, egy nőgyógyászati kontrollon. Semmi tünetem nem volt, csak olyan volt mintha felfáztam volna
2/5 anonim válasza:
Én így voltam, akartunk babat, de volt sok gond mellette, semmilyen tunetem nem volt. Az tűnt fel, hogy mintha 1-2 napja tobbet jarnek a wcre pisilni, akkor jöttem rá, hogy jéé, 2 hete késik a menszi.
3/5 anonim válasza:
6 hetesen voltak nálam is az első tünetek. Addig eszembe se jutott, hogy terhes vagyok mert gond volt a fogammal nagyon sok gyógyszert kellett szedtem és azt hittem az miatt késik.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom. Remelem nekem is ossze jon mar :( nektek pedig gratulalok 💟
2016. júl. 15. 12:41
5/5 A kérdező kommentje:
Varom tovabbra is a válaszokat még :)
2016. júl. 15. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!