42 évesen természetesen teherbe esni, lehetséges ez?
Tudom,sok nő ellenzi,ilyen idős korban a gyerekvállalást,de elsősorban olyanok válaszát várom,akik hasonló cipőben járnak mint én.42 éves vagyok,van már négy gyermekem.Most egy új házasságban élek,nagyon szeretjük egymást és úgy gondoltuk,szeretnénk még egy közös babát.Jártunk nőgyógyásznál,aki minden vizsgálat nélkül kijelentette,hogy az én koromban ez természetes úton már szinte lehetetlen!
Szeretnék olyan nőktől választ kapni,akik tapasztalat alapján ezt megcáfolják.Reménykedhetünk még?
Mamám anyut 44 évesen szülte (3.gyermeke).
Barátnőmnek fiatal korában megmondták- nem egy orvos, több, Czeizelnél is járt-hogy sosem szülhet. 41 évesen spontán esett teherbe,és szült egészséges kislányt.
Kérdező! Az orvosod egy h.lye pénzéhes, hogy ilyen dumával akar egyből a lombikra rábeszélni!!!! Gondolom ezekután már nem az orvosod.
Másik, én most 39 vagyok, és én is szeretnék még babát (ötödiket :)). Eddig egyetlen egyszer kellett várnunk a babákra egy hónapot, de így visszagondolva azt hiszem, hogy amiatt nem sikerült akkor az egyszer azonnal, mert előtte volt egy nagyon korai vetélésem az 5. héten. Remélem, hogy most is egyből sikerül!
#4 vagyok.
Utolsó, nagyon sajnálom, ami történt!
Közben 13 hetes terhes vagyok, minden oké, szépen nő a baba. Nagyobb is egy héttel, úgy néz ki.
Jövő héten megyek cvs-re, bár a genetikai uh szerint egészséges, de nem akarok kockáztatni.
Nem kaptam semmilyen gyógyszeres támogatást, progit sem, semmit. 42 éves vagyok.
Kérdező, veled mi van? Voltál vizsgálatokon? Esetleg sikerült a baba?
Drukkolok továbbra is:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!