Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A próbálkozós időszakban...

A próbálkozós időszakban milyen gyakran voltatok együtt a férjetekkel?

Figyelt kérdés
2016. júl. 10. 13:12
1 2
 11/16 Pimaszulsuttogó ***** válasza:
Mi az 5. Naptól 2 naponta, utána 9. Naptól 5 napig minden nap, utána megint 2x 2 naponta és várandós vagyok:) hajrá!
2016. júl. 10. 18:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Nálunk a "próbálkozás" kimerült annyiban, hogy abbahagytam a gyógyszert. Semmi mást nem tettünk, nem számolgattam...

Kb 2-3 Naponta vagyunk együtt.

Első hónapban sikerült.

2016. júl. 10. 19:16
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
csak ovuláció 2-3 napjában de akkor minden nap (nem vagyunk nagy lepedő akrobaták, előtte is kb. havi egyszer kétszer)
2016. júl. 10. 19:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindennap vagy max minden masnap, aztan volt egy hónap amikor heti egy max 2 alkalom, mert alig talalkoztunk a munka miatr es akkor sikerült nem tudom mennyiben jarult hozza a sikerhez a ritkabb egyuttlet, lehet egyebkent is fel ev kellett nekünk.
2016. júl. 10. 19:51
 15/16 Melody0529 ***** válasza:

Nekünk első hónapban összejött a baba, úgyhogy különösebben nem tudok hosszú próbálkozásról beszélni.

Az együttléteket nem terveztük kifejezetten naptárhoz, kb. két-három naponta, de olyan is volt, hogy naponta vagy naponta többször is :) csak úgy bummbele :)

12 hkm :)

2016. júl. 11. 10:47
 16/16 anonim válasza:
mensi után rögtön kezdtük,és minden másnap. de mi nagyon akartuk,szóval ha volt kedv ha nem együtt voltunk. mind3 baba rögtön összejött. én szedtem elevitet,és szex után fekve maradtam.
2016. júl. 11. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!