Van itt olyan aki most kezdte az első próbálkozós hónapját? Milyen gyakran vagytok együtt? Mekkora az izgalom?
Mi a márciust választottuk ki :) tavasz..szerelem...hangulat :)
Van itt olyan aki ott tart ahol mi?
Nem, szerencsére mi nem görcsölünk erre rá ennyire betegesen.
Ráadásul nekünk az év minden napján van hangulatunk szerelmeskedni, hiszen szerelmesek vagyunk és kívánjuk egymást.
Mi is szerelmesek vagyunk ez nem zárja ki egymást :)
Csak én most vagyok túl egy hosszú kezelési folyamaton,ezért megy duplán az izgalom. :)
de köszönöm.
Jó a március, az első egy kicsit lekezelő volt veled.
Megmondjam miért jó?
Karácsonykor nagy pocakkal (vagy újszülöttel) ülni a fotelban forrócsokival a kezedbe, betakarva egy pléddel, nézve a karácsonyfa fényeit :)
Már ha elsőre összejön :)
Kaptam ebben az egy évben hideget meleget igy nem érdekel :)
Neked karácsonyi babád van:)?
Még nincs babám, de ez egy nagyon szép életképnek tűnik :D
Kedvcsinálónak mondtam :)
Mi is ebben a hónapban kezdtük :) Pedig amikor először szóba került, akkor még egy picit későbbre akartuk halasztani, mondjuk nyárra, aztán egyre farigcsáltunk le az időből, így végül március lett belőle :D
Pont egy hét múlva elvileg kiderül, hogy mennyire voltunk sikeresek, így elsőre :)
Izgalom az megvan, vagyis részemről most már inkább kíváncsiság, hogy mennyi idő alatt jön össze (remélem hamar).
Mindenkinek sok sikert :) Remelem sikerult elsore :)
Szép lenne a karácsony :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!