Ha mensi előtt két héttel voltam együtt a párommal, akkor lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Furcsa szurkálásokat érzek a hasamban. Tudom,hogy ha az is lennék,akkor sem érezhetnék még semmit,de mégis,fáj a derekam és szurkál a hasam. Az első terhességem vetéléssel kezdődött,az elso tünetem hihetetlen derékfájás volt,akkor csináltam tesztet,de negatív lett. Két hét múlva a dokinál viszont már megállapították a terhességet. Ilyen előzményekkel szerintetek van rá esély,hogy már most érzek valamit? Vasárnap voltunk együtt.2014. márc. 27. 09:32
2/3 anonim válasza:
Elvileg mensi előtt két hét az pontosan a peteérés napja :)
Nem tudom mit érezhetsz, elvileg a beágyazódást még korai, de aztán bármi lehet! Szorítok ;)
3/3 anonim válasza:
Ugyan így vagyok most én is, nekem is van derékfájás, hasam alja is fáj. Volt egy vetélésem is. Mi is vasárnap voltunk együtt. Hát remélem össze hoztuk, szurkolok nektek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!