Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7 nap el menestruacio elott...

Adrika994 kérdése:

7 nap el menestruacio elott ki mutathatja teszt terhességet? Mert csinaltam egyet esniagyon halványan látszik

Figyelt kérdés
Mar napokra azt érezem mintha meg akarna jönni de mar az utan is mikor el múlt menestruaciom most meg lassan meg kell jönni 7 nap mulva de fajnak melleim es olyan érzés mintha meg jönne es es pillangókat az éreztem hasamba es szedulok .

2016. júl. 8. 09:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
84%

Tudod mi a katasztrófa? Hogy én 12 éve élek Angliában, de nem felejtettem el a magyar nyelvet, pedig 2 havonta használom.

Sajnos ez a legrosszabb takarózás, hogy külföldön élek, tudod hány magyar él külföldön, akik normálisan beszélik/írják a magyart?

Mellesleg van egy csodálatos 5 éves kislányom :)

2016. júl. 8. 13:41
 12/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm kommenteket de nem erre voltam kiváncsi kritikákra ha nem kinek fordul elő ilyen .Ezek magyarok komolyan milyen vagyunk hogy kritizálunk .
2016. júl. 8. 19:35
 13/27 A kérdező kommentje:
És azért is kérdezősköd másoktól mert kiváncsi voltam véleményekre mert eddig nem voltam terhes jah es azt hozza kell tennem hogy el kezdet női hasam es tényleg ugy nézzek mint egy terhes lennék pedig nem hiztam küldök is kepet szerintem kerek hasam . [link] De meg ha alaki bármit is mondani mert nem megyek orvoshoz most fogok otthon Magyarországon mert itt nem vizsgálnak ki .
2016. júl. 8. 19:44
 14/27 A kérdező kommentje:
Nah erről beszélek miert kell igy viselkedni láttod most nyilvánul meg az hogy mi magyarok nem vagyunk össze tartoak en csak fel tettem egy kérdést es igy kell valszolni es tudod saját magadat idegesít es mert engem tuti nem en csak jót nevetek itt kint hogy Angliban az ilyenek soha nem fogjak többre vinni otthon .
2016. júl. 8. 21:42
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem én nem mondom hogy mindenki az de miert kell igy viselkedni es bunkón válaszolni en azert válaszoltam igy mert masik igy válaszoltak hatba támadnak
2016. júl. 8. 21:44
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom felfogni hogy hogy lehetsz ennyire tudatlan hogy azt hiszed a hasad a terhesség miatt nött meg. Még egy pozitiv teszted sincs..
2016. júl. 9. 08:17
 17/27 anonim ***** válasza:

Megnéztem a többi kérdésed is, hallod neked jó nagy zavar van a készülékedben...

Szeretnèl babát ezért vagy így bepörögve?

2016. júl. 9. 14:51
 18/27 anonim ***** válasza:

1. A teszt, amit belinkeltél, negatív.

2. 7 nappal a menzesz előtt nincs pozitív teszt, ha csak valami nagyon ritkaság folytán nem volt korai peteérésed, vagy spontán peteérésed, viszont akkor már pozitív lenne a teszt, de ez negatív.

3. Nekem is kb. ilyen a hasam, mégsem vagyok terhes, csak van kis plusz súly a hasamon.:)

4. Pillangókat a hasadban kb. 18-20 hetesen érezhetsz, azok a bizonyos émelygős tünetek pedig átlagosan a terhesség 7. hete körül jelentkeznek, de ekkor már hidd el, hogy teszt mutatja teljesen egyértelműen és erősen.

Szóval nem vagy terhes!

2016. júl. 9. 19:00
 19/27 A kérdező kommentje:
Egy azert hiszem azt hogy hasam azert not meg mert nagyon vékony voltam es hallodtam mar olyat akinek teszt nem mutata ki. Jah régebbi tesztjén látni csak nem jókat küldtem el mert meg régebbi. Es hogy tudjatok mások is azt hiszik hogy terhes vagyok mert gömbölyodik pocakom es ha nem hiszitek el mindjart küldök egy olyan kepet is Ja es küldök egy masik tesztet kepet [link]
2016. júl. 9. 21:55
 20/27 A kérdező kommentje:
Ez nem igy van hogy mindenkinek mutatja neten olvastam hogy volt olyan aki 10 hetes terhesség nem mutata ki teszt mert nem volt neki el hcg szervezetbe. Jah es ha nem hisztek nekem az engem nem érdekel majd el megyek orvoshoz de hozz es kiderül csak eddig itt nem tudtam de most hogy megyek haza szabadságra el tudok menni az orvoshoz .
2016. júl. 9. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!