Lehetek 5honapos terhes normalis mensivel? 4-5 honaposan milyen jellegzetes terhes tunetek vannak, amik biztos h utal ra?
Figyelt kérdés
A mensim a szokott idopontban jon meg szokott mennyiseg, darabkas, es ugyanugy a szokasosan gorcsol. A melleim nem nottek, nem volt semmi tunetem. Viszont a hasam nagyobb es nem tudom h ez lehet azert mert hiztam vagy terhes vagyok, plusz vizelesi ingereim vannak, es sokszor csak ram jon h pisilnem kell es nem jon semmi. Illetve a pisiltem akkor utana meg erzem h kell pisilnem de csak elakadva jon par csepp. Ha el is mulik a pisiles erzes akkor is meg jon par csepp.2016. júl. 8. 04:38
21/25 anonim válasza:
Kedves kerdezo, nem rugdos mar?
22/25 anonim válasza:
Nem akarlak ijesztgetni, de egy ismerősömnek akkor lett csinos hasikája, mikor valami durva nőgyógyászati problémája volt, és nem terhesség...
De ha az megnyugtat, vegyél egy tesztet, viszont orvost mindenképp keress fel.
23/25 anonim válasza:
Én is ezt írtam, h betegség is okozhatja. Orvoshoz kellene mennie
24/25 A kérdező kommentje:
Akkor ez alapjan egesz biztos h nem vagyok terhes?
Igy h negativ a pisilos tunetemmel is nogyogyaszhoz kell mennem vagy mas orvoshoz? Rakszuresen meg egyszer sem voltam, es nezegettem tuneteket.. es pl nekem a szex az fajdalmas mindig. Lehet nem artana elmenni.
Mindenkinek koszike a valaszokat:3
2016. júl. 13. 23:33
25/25 anonim válasza:
Nőgyógyászhoz menj el minél hamarabb! Rákszűrést csináltass. Ezt nem szabad elhanyagolni,főleg ha már aktív szexuális életet élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!