Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye annak hogy...

Mennyi az esélye annak hogy terhes vagyok, petting után?

Figyelt kérdés

Kicsit idiótán érzem magam, de mivel nagyon ideges, feszült vagyok és még nincs nagy tapasztalatom hát leírom a történetet. Lehet ostobaság amit elképzelek de jó lenne ha a tapasztaltabbak megnyugtatnának. Kérlek ha csak válaszokkal is de adjatok tanácsot nekem.

A barátommal először voltunk együtt 3 hete de még nem feküdtünk le egymással csak pettingeltünk. Nem sietjük el, csak megakartuk ismerni egymás testét,reakcióit. Én még szűz vagyok, a barátomnak már volt kapcsolata, ő tapasztalt, azt mondja semmi okom nincs aggódni, annak az esélye hogy terhes lehetek egyenlő a nullával.

Mégis mióta együtt voltunk gyanús jeleket észlelek magamon és azt hiszem nagyon ráparázok a dolgokra, talán olyat is beképzelek ami valójában nincs is. Csak csókok voltak, simogatás, ujjazás, nagyon vigyáztunk hogy ne érintkezzenek a nemi szerveink, és ügyeltünk arra is hogy az ő keze ne legyen olyan mikor megujjazott. Így is haladtunk először engem kényeztetett majd én őt, erre is nagyon odafigyeltünk tényleg. Nem élvezett rám sem, még csak a nemi szervem környékére , hasra sem.

Minden jól alakult és így józan paraszti ésszel is annak az esélye hogy terhes vagyok 0% hisz nem is érintkeztünk konkrétan fizikailag ott lent. Aztán mikor megmosakodtunk későn jutott már eszembe hogy ugyanabba a törülközőbe törülköztünk utána, még ezt is külön szerettük volna a biztonság kedvéért de ez valahogy elkerülte a figyelmem és későn vettem észre. Na most jön a hülye kérdés...mivel nem emlékszem és konkrétan a feszültségtől felidézni sem tudom de ha a törülközője picit olyan volt/lehetett és én is abba törölköztem meg attól van rá esély hogy terhes lehetek? Mert igazság szerint ennek az esélye szerintem nulla, de mivel azóta mióta együtt voltunk (2-3 hete) sokat émelygek, nem esik úgy jól semmi étel, melleim megduzzadtak picit, hasam is, szédülök néha és még nem jött meg a menszesz sem kicsit beparáztam. Lehet az idegeskedéstől van, lehet beleképzelek olyat is ami nincs de jobb félni mint megijedni. Illetve nemsokára kell megjönnie a havi bajomnak is és lehet ezek előjeleit érzem magamon és a feszültség miatt másra gondolok.

Azt azért tudnotok kell hogy nekem még rendszertelen a menszesz, van hogy 2 hetet is késik, van hogy egy héttel hamarabb jön meg, mikor hogy. És mivel most nem jön meg idegeskedem, igaz mivel nem kiszámítható nem tudom hogy most mennyit fog késni . Elsején volt utoljára, ma már hatodika van. Még tudom egyenlőre nincs okom ez miatt aggódni és azzal is tisztában vagyok hogy nem könnyű teherbe sem esni főleg egy petting során főleg így hogy vigyáztunk de ez a törülköző téma aggaszt, nem tudok megnyugodni egyszerűen. Korai volt még de tényleg annyira megijedtem hogy pár napja vettem tesztet, az negatív lett, de tudom az még nem pontos és megbízható eredmény hisz ezek kicsit később mutatnak pontosabb eredményt.

Most hogy erről őszintén vallottam és félek, kérlek titeket akik tapasztaltabbak vagytok írjatok hogy szerintetek mennyi az esélye annak hogy így akár teherbe is lehet-e esni? Megnyugtató lenne.

Nemsokára egyébként nőgyógyászhoz is megyünk, szeretném ha megvizsgálna ő is hisz ő írja fel a tablettát majd és szeretnék biztos választ is kapni a kérdésre, de mivel cikinek érzem először ide írtam le.

Remélem ha majd elkezdem nemsokára szedni a tablettát az majd beállítja a havi bajom rendesen, és nem kell félnem attól hogy ha pontosan szedem bármi gond is adódhat de addig mivel nekem ez volt az első nagyon ráparáztam. Nézzétek el hogy ha hülyén írtam az egészről.... A válaszokat előre is köszönöm!

18/L

2016. júl. 6. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:

-4% es bocsi ezt felesleges ennyire hosszan taglalni.. en pl csak atfutottam.

Menzeszed 18evesen meg ossze-vissza van? Azzal menj dokihoz. Ilyenkorra bekell alljon. Kesobb problema lesz.

2016. júl. 6. 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy terhes. menzes és hormon problémáid miatt érzed igy magad...
2016. júl. 6. 20:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen még össze-vissza van sajnos, és mikor megvan is iszonyatos görcseim vannak. Van hogy 2-3 db görcsoldó sem segít. Ezért is megyünk nőgyógyászhoz majd, mivel egyrészt a tabletta védekezésre is jó lesz és úgy tudom sokaknak a görcsöket is enyhíti, és nem utolsó sorban be fog állni a meszesz, pontos lesz. Köszönöm hogy írtál!
2016. júl. 6. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha 18 évesen ilyen a ciklusod akkor jó eséllyel hormonbetegséged van. A tabletta el fogja fedni a tüneteket és majd akkor kell szembenézned vele amikor babát akarsz de nem lehet. Tapasztalatból mondom. 4 év kálváriáját spóroltam volna meg ha ezt 18 évesen tudom meg. Olvass utána a pcos nek, inzulinrezisztenciának és nőgyógyász mellett keress fel egy endokrinológust is. A menzeszed nem normális ennyi idősen!!!

Ui. Nem leszel terhes.

2016. júl. 6. 20:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes, nyugodj meg. Viszont a rendszertelen menzesz miatt menj orvoshoz!
2016. júl. 6. 20:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 4-es írta, nem fog beállni semmi, a tabletta kikapcsolja a saját rendszered, művi ciklust hoz létre és majd szívod a fogad, ha majd gyereket akarsz.

Gondolom, most legyintesz egyet, hogy "jaj, hova még", de ha majd évek óta nem jön, majd rájössz.

Nem, nem lehetsz terhes törölközőtöl.

2016. júl. 6. 20:43
 7/9 anonim ***** válasza:
nem vagy terhes.
2016. júl. 6. 21:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes.
2016. júl. 6. 22:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Szedj b6vitamint. Es akkor nem fogsz gorcsolni. Es nem a majadat roncsolod fajdalomcsillapitokkal..

Fogamzasgatlo felejtos. Alapos hormonvizsgalat.

Ha orvos Felir inkabb fog.gatlot. akkor elne kezd szednI! Keress masik orvost. Ha egyszer gyereket akarsz persze..

2016. júl. 6. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!